OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Grand Hotel Ontur Cesme

Søg pris og ledighed
Hotellet

Grand Hotel Ontur Cesme er et stort, moderne indrettet hotel, beliggende øverst på en skråning, med en fantastisk udsigt over havet. Ud over ferierejsende fra hele verden, huser hotellet også jævnligt alt fra konferencer til bryllupsfester.

 

Ved poolområdet er der rig mulighed for at bade og nyde solen. Her er 2 pools – heraf en med vandrutsjebane – og en børnepool. Solterrassen er stor og luftig, og her er en skøn udsigt over havet.

 

I SPA-afdelingen tilbydes et væld af forskellige behandlinger (mod betaling). Her kan du blive vasket efter alle kunstens regler i det tyrkiske bad, slappe af i saunaen og få forskellige former for massage.

Her er også en miniklub for børn i alderen 4-12 år (her tales ikke skandinavisk) og en legeplads. I dagtimerne arrangerer hotellets personale forskellige aktiviteter for både børn og voksne, og nogel aftener om ugen er der forskellige former for underholdning. Natten kan passende afsluttes i hotellets egen natklub.

 

Grand Hotel Ontur Cesme ligger ca. 4 km fra den hyggelige by Cesme, hvor der er et stort udvalg af butikker og restauranter.

 

Trådløst internet tilgængeligt. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er meget ustabil, og at det sjældent er muligt at streame film etc.

Værelserne

Standardværelser

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand og danskvand), sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke
All Inclusve
Morgenmad : 07:00 - 10:30
Frokost : 12:30 - 14:00
Middag : 19:30 - 21:30
 
Beach Snack : 14:30 - 16:00
Kaffe, te og kage : 16:00 - 17:30
 
Atrium Bar : 24 Timer (I tidsrummet 24:00 – 11:00 serveres ikke alkohol)
Pool Bar : 11:00 - 18:00
Beach Bar : 11:00 - 16:00
 
Mixx Travel har ikke guider i Cesme. Vores guide i Kusadasi kan kontaktes pr. telefon døgnet rundt.

Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, behandlinger i Spa centret, vandsportsaktiviteter og nogle faciliteter er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Støj fra hotellets nat klub og aktiviteter/underholdning kan forekomme.

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen, og når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Grand Hotel Ontur Cesme Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes