Golden Odyssey Hotel Grækenland Rhodos Rhodos
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Golden Odyssey Hotel
Kolymbia – Rhodos Kort
Hotellet

Golden Odyssey Hotel i Kolymbia er et All Inclusive-hotel med en ægte feriestemning. Der er flere pools, vandrutsjebaner og aktiviteter for hele familien. Med måltider inkluderet, kan du læne dig tilbage og bare nyde din ferie.


 

Hotellet har flere pools at vælge imellem og vandrutsjebaner til både store og små. Uanset om du vil slappe af i en liggestol under en parasol eller konkurrere med børnene på vandrutsjebanerne, er der mulighed for det. Har du lyst til noget godt mellem dukkertene, serverer poolbaren sodavand og simple retter. Vil du hellere bade i havet, er stranden en gåtur væk.


 

For de aktive rejsende tilbyder hotellet en tennisbane, bordtennis, volleyball og petanque. Kolymbias centrum ligger ca. 1,2 km fra hotellet, hvor hovedgaden består af en lang allé beklædt med eukalyptustræer, restauranter, butikker og små hyggelige barer.


 

Trådløst internet er tilgængeligt mod et tillægsgebyr. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lignende.

Værelserne

Standard værelse

Pænt indrettet værelse til 2 personer, med mulighed for opredning. Alle værelser er indrettet med to enkeltsenge, tv, telefon, minikøleskab, aircondition (mellem 15/6 - 15/9), pengeskab (mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.


 

Familieværelse

Pænt indrettet værelse til 4 personer. Alle værelser er indrettet med dobbeltseng og to enkeltsenge eller fire enkeltsenge, TV, telefon, minikøleskab, aircondition (mellem 15/6 - 15/9), pengeskab (mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Værelserne er i åbent plan eller delvist adskilt af en glasvæg.


 

Superior værelse

Pænt indrettet værelse til 2 personer, med mulighed for opredning. Alle værelser er indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge, tv, telefon, minikøleskab, aircondition (mellem 15/6 - 15/9), pengeskab (mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.


 

Familieværelse med adgang til pool

Pænt indrettet værelse til 4 personer. Alle værelser er indrettet med dobbeltseng og to enkeltsenge eller fire enkeltsenge, tv, telefon, minikøleskab, aircondition (mellem 15/6 - 15/9), pengeskab (mod betaling) og terrasse med udgang til fælles pool. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Værelserne er i åbent plan eller delvist adskilt af en glasvæg.

 


Superior familieværelse

Pænt indrettede værelser til 4-5 personer. Alle værelser er indrettet med dobbeltseng og to enkeltsenge eller dobbeltseng og tre enkeltsenge, TV, telefon, minikøleskab, aircondition (mellem 15/6 - 15/9), pengeskab (mod ekstra gebyr) og balkon eller terrasse. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Værelserne er delvist adskilt af en væg.

Mad & Drikke

All Inclusive

 

Morgenmad

07:00 – 10:00

Frokost

12:30 – 14:30

Aftensmad

18:30 – 21:00

Eftermiddagskaffe, te og kage

 

Is

14:00 – 17:00

Pool snacks

12:00 – 15:00

Bar

10:00 – 23:00

 


Importeret alkohol, drikkevarer på flaske, friskpresset frugtjuice, specialkaffe og visse faciliteter, herunder billard, er ikke inkluderet i All Inclusive-konceptet.


Ingen udskænkning af alkohol til personer under 18 år.


Underholdning seks dage om ugen mellem 1. juni og 30. sep.


Udendørs caféer, barer og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres uden at informere Mixx Travel.

Ekstra ydelser

Sikkerhedsboks: Ca. 3 euro pr. dag betales direkte til hotellet.


Bemærk venligst, at priserne er vejledende og kan ændres uden at informere Mixx Travel.
De græske myndigheder opkræver skatter på hotelophold. Skatten varierer afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) og antallet af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved indtjekning. Bemærk venligst, at Mixx Travels hotelklassificering kan afvige fra den officielle hotelklassifikation. I disse tilfælde er det den officielle klassificering, der danner grundlag for afgiftens størrelse.

 

Følgende priser gælder per værelse/lejlighed per nat:

 

Hotel/lejlighedshotel 1 - 2 stjerner: 0,50 Euro

Hotel/lejlighedshotel 3 stjerner: 1,50 Euro

Hotel/lejlighedshotel 4 stjerner: 3 Euro

Hotel/lejlighedshotel 5 stjerner: 4 Eurotember.

Vis mere Vis mindre
Info

Pools - Børnepool - Vandrutsjebaner - Tennisbane

Afstand til strand 1,2 km - Kolymbia Center 1,2 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser