Futura Hotel Grækenland Kreta Chania-området
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Futura Hotel
Maleme, Chania, Crete, 73014 Kort
Hotellet

Futura Hotel er et familieejet lejlighedshotel, beliggende Maleme, ca. 14 km fra den livlige havneby, Chania. Hotellets ”hjerte” er det store poolområde hvor der – ud over en stor pool og en børnepool - også er en god solterrasse med solstole og parasoller. Foretrækker du sand og saltvand, ligger stranden kun ca. 300 m fra hotellet.

 

Her er også et fitnessrum, et mini-marked og en lille legeplads for de mindste børn. I højsæsonen arrangerer hotellet ”Græsk aften” én gang ugentligt, og hver dag er der mulighed for at købe lækre, græske måltider i restauranten.

 

Hotellet afholder jævnligt kurser i græsk madlavning – tilmelding bør finde sted straks efter ankomst. Vær opmærksom på, at kurset kun afholdes, hvis der er tilstrækkelig interesse.

 

Trådløst internet på hotellets fællesområder, samt i lejlighederne (mod betaling). Vær opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Værelserne

Studio lejlighed

Lyse og moderne lejligheder til 3 personer. Alle lejligheder er indrettet med et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken. Lejlighederne indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, 1 sovesofa, te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, aircondition og sikkerhedsboks (begge mod betaling) og terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

To værelses lejlighed

Lyse og moderne to-værelses lejligheder for 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og to sovesofaer. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, aircondition og sikkerhedsboks (begge mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke
Der er forskellige gastronomiske faciliteter, såsom en spisesal, en morgenmadsrestaurant og en bar. Restauranten er indrettet med klimaanlæg og barnestole. Den velsmagende morgenmad giver gæsterne energi til en begivenhedsrig dag.
Payment Type
Der accepteres på hotellet følgende kreditkort: American Express, Visa, Diners Club og MasterCard.
Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – Restaurante - Fitness - Tekøkken 

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser