OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Erkaptan Apart Hotel

Søg pris og ledighed
Info
 Ingen Pension 
Hotellet

Vil du bo som de lokale, så skal du vælge Erkaptan Apart Hotel. Her bor du i egen ferielejlighed midt i Alanya, og kun 800 m fra Øststranden. Til lejlighedskomplekset hører et hyggeligt poolområde med 2 pools - heraf en med vandrutsjebane - en børnepool og en solterrasse med solsenge og parasoller. 

Når du bor i ferielejlighed har du friheden til selv at tilberede dine måltider. Skal din ferietid ikke tilbringes i køkkenet, er det muligt at købe lette måltider - herunder morgenmad  i hotellets restaurant. I området omkring hotellet finder du ligeledes et godt udvalg af restauranter og indkøbsmuligheder.

Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

To værelses lejlighed

Lyse, pænt indrettede to-værelses lejligheder for max 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og en eller to sovesofaer. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Erkaptan Apart Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes