OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Ephesia Holiday Beach Club

Søg pris og ledighed
Info

All Inclusive  

5 Pool - Børnepool - Vandrutsjebaner - Restaurant - Bar

Gratis Wi-Fi på udvalgte steder - Strand 0 m. -  Kusadasi centrum 7 km

Hotellet

Ephesia er et dejligt, stort resort hotel, som er ideelt til en familieferie. Hotellet byder på et væld af aktiviteter og faciliteter til både børn og voksne.

 

Det store pool område er et sandt eldorado for alle vandhunde. Her er pools for enhver smag, uanset alder og smag. Står der afslapning på programmet, kan du passende slå dig ned ved ”relax” poolen, og er du mere til fart over feltet er vi sikre på, at vandrutsjebanerne vil være et hit.

 

Hotellets animation team sørger for aktiviteter og underholdning i både dag- og aftentimerne. Hotellet har også sin egen minigolf bane, tennisbane, et SPA center med hamam, sauna og fitness rum, og en miniklub for de 4-12 årige med legeplads (her tales ikke skandinavisk). Et lille mini-Tivoli for de mindste børn er her også.

 

Fra hotellet er der direkte adgang til en dejlig sandstrand, hvor der både er mulighed for at nyde solen, bade, spille beachvolley og prøve kræfter med forskellige former for vandsportsaktiviteter (mod betaling).

 

Ud over en stor buffetrestaurant hvor der serveres lokale og internationale retter, byder hotellet også på flere A’la carte restauranter.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på udvalgte fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc. Trådløst internet på værelserne mod betaling.

Værelserne

Standardværelse:

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse:

Pænt indrettede værelser til 4 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder to soveværelser med hhv. en dobbeltseng og/eller 2 enkeltsenge samt TV, telefon, aircondition, minibar, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke
All Inclusve
Morgenmad : 07:00 - 10:00
Sen morgenmad : 10:00 - 10:30
Frokost : 12:30 - 14:00
Middag : 19:30 - 21:30
Midnats snack : 23:30 - 00:30
 
Snacks : 12:30 - 17:00
Tyrkiske snacks : 12:00 - 16:00
 
Is : 14:30 – 18:00 (1. juni - 1. oktober)
Kaffe, te og kage : 14:30 - 18:00
 
Bar : 10:00 - 00:00
 
A’la carte - 1. juni - 15. september
Én restaurant kan benyttes uden betaling én gang under opholdet – husk at reservere bord!
 
Nautilus Restaurant : 19:30 - 22:00
La Veranda Restaurant : 19:30 - 22:00
Royal China Restaurant : 19:30 - 22:00
 
Importeret alkohol, tyrkisk kaffe etc., drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, motoriserede vandsportsaktiviteter, og nogle faciliteter (herunder billard, air hockey og lign.) er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Alle behandlinger i SPA center mod betaling.

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools, aquapark og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Ephesia Holiday Beach Club Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes