En Vie Beach, Alanya - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
En Vie Beach
TrustYou Tooltip Text
Güller Pınarı Mahallesi, Ahmet Tokuş Blv. No:22, 07460
Hotellet

En Vie Beach er et dejligt boutique hotel, beliggende direkte på Øststranden, og kun 5 minutters gang fra Alanyas livlige marina. Hotellet er eksklusivt indrettet i skandinavisk stil, og er det helt rigtig valg for par, der ønsker at bo dér hvor det hele sker.


Hotellet består af en annex- og en hovedbygning. I hovedbygningen ligger den populære restaurant, som serverer lækre retter og farvestrålende cocktails. Det er også her, du kan nyde den inkluderede morgenmad 20 af hotellets værelser ligger også her, og nogle værelser har hel- eller delvis havudsigt. De øvrige værelser ligger i annex bygningen, lige på den anden side af hovedvejen.


På stranden kan hotellets gæster frit benytte solsenge og parasoller (”Cabanas/Sun Loungers” mod betaling). I hotellets mini-pool kan du køle dig ned på varme dage – den er dog ikke egnet til svømning.


Trådløst internet er tilgængeligt overalt på hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og det er derfor ikke muligt streame film etc.


Vær opmærksom på, at hotellets restaurant og bar er populær, og også er åben for gæster som ikke bor på hotellet.

Værelserne

Standardværelse (Hovedbygningen)

Elegante værelser for 2 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, aircondition, sikkerhedsboks, TV, minibar, Nespresso maskine, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine og hårtørrer.


Standardværelse (Annex bygningen)

Elegante værelser for 2 personer, med mulighed for én opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, aircondition, TV, minibar, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Sikkerhedsboks i receptionen.


Økonomiværelse (Annex bygningen)

Elegante værelser for 2 personer, med mulighed for én opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, aircondition, TV, minibar, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Sikkerhedsboks i receptionen. Bemærk, at økonomiværelserne kan være indrettet anderledes end standardværelserne, og evt. er beliggende i stueetagen eller lign. 

Måltider
Morgenmad inkl.
Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Restaurant - Bar - Gratis WIFI
Øststranden 0 m - Alanya centrum 400 m

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser