Elotia Hotel Grækenland Kreta Chania-området
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Elotia Hotel
Agioi Apostoloi Chania, Crete, Greece Kort
Hotellet

Elotia Hotel er et hyggeligt, familiedrevet hotel i Agio Apostoli, kun 4 km fra Chania centrum. Hotellet er det ideelle valg, hvis du vil bo i fredelige omgivelser, men alligevel være tæt på Chanias store udvalg af butikker, restauranter og barer.

 

Til hotellet hører et lille poolområde. Her er ikke så meget plads, men til gengæld ligger den børnevenlige strand kun få hundrede meter fra hotellet. Her findes bl.a. en beachvolley bane, et udvalg af forskellige former for vandsportsaktiviteter (mod betaling), og flere strandbarer, hvor du kan nyde en kop kaffe eller en snack, imens du nyder den dejlige udsigt.

 

Trådløst internet findes på hotellets fællesområder – vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er meget dårlig, og at det ikke er muligt f.eks. at streame film og lign.

 

Vær opmærksom på, at der er en del trapper på hotellets område.

Værelserne

Standardværelse

Pænt indrettede værelser. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke
De gastronomiske faciliteter omfatter en restaurant, en spisesal, en morgenmadsrestaurant, en café og en bar. Med hensyn til forplejning er der forskellige reservationsmuligheder. Gæsterne kan vælge imellem overnatning inkl. morgenmad og halvpension. En righoldig morgenbuffet, frokost og en varieret aftenbuffet vil pirre alle gæsters smagsløg med et væld af variation.
Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – Restaurante - Tekøkken 

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser