Elegance East Hotel Tyrkiet Antalya-området Antalya by
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Elegance East Hotel
Barbaros, Atatürk Cd. No:42, 07100 Muratpaşa/Antalya Kort
Hotellet
For gæsterne stilles der 26 værelser til rådighed, ligesom der findes en reception i lobbyen. Stedet har mulighed for at veksle valuta, lægevagt, roomservice, vasketøjsservice, et konferencerum og et businesscenter. Via WLAN-netværket kan gæsterne gå på internettet. Der er tillige mulighed for udendørs afslapning og fred og ro i haven. Gæster der ankommer med køretøj, kan stille dette på overnatningsstedets parkeringsplads.
Værelserne
På værelserne finder gæsterne et klimaanlæg. Om ønsket stilles der tilmed babysenge og ekstrasenge til rådighed. Til faciliteterne på værelserne hører en safeboks og en minibar. Desuden findes der telefon, fjernsyn og WiFi. På badeværelset, som er udstyret med brusebad og badekar, er der ligeledes en hårtørrer og badekåber. Hotellet tilbyder familie- og ikkerygerværelser.
Mad & Drikke
Der findes en spisesal på stedet. Med hensyn til forplejning tilbyder stedet mulighed for at foretage reservationer med halvpension og helpension. Af måltider tilbydes der morgenmad, frokost og aftensmad.
Sport og aktiviteter
Der er mulighed for forfriskning i det udendørs poolområde. På solterrassen står der behagelige liggestole og skyggefulde parasoller klar til brug. I baren ved swimmingpoolen vil gæsterne have mulighed for at bestille diverse kolde drikke. Lidt afveksling tilbydes i form af et fitnessstudie, et spa-bad, en sauna, et dampbad, et hamam og massagebehandlinger. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Placering
Dette hotel ligger i Antalya, omtrent 2 km fra stranden.
Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Bar - Restaurant  - Internet – Strand 2 km 

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser