Ekinci Palace Tyrkiet Marmaris Icmeler
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Ekinci Palace
Golenye mah. Ismet Inonu Cad. Icmeler Marmaris / Mugla Kort
Hotellet

Ekinci Palace er et hyggeligt lejlighedshotel beliggende i den gamle del af Içmeler, omgivet af pinjeklædte bjergsider. Hotellet har mange stamgæster, og det kan vi godt forstå, for her er en hyggelig og familiær atmosfære.

 

Poolområdet er hotellets samlingspunkt. Her er en pool med vandrutsjebane, en børnepool og en solterrasse med solsenge og parasoller. Hvis dagen skal tilbringes på stranden skal man blot gå ca. 10 min.

 

Når man bor i lejlighed kan man selv tilberede lette måltider. Det er dog også muligt at bestille ophold inkl. morgenmad, som kan indtages i hotellets restaurant. Her er det også muligt at købe både snacks og tyrkiske og internationale retter, og i baren er der ofte liv og glade dage.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

 

Værelserne

Studio lejlighed

Enkelt indrettede ét-værelses lejligheder til 2 personer, med mulighed for en ekstra opredning. Alle lejligheder indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), tekøkken med det mest nødvendige køkkenudstyr samt balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

 

To-værelses lejlighed

Enkelt indrettede to-værelses lejligheder til max 4 personer. Alle lejligheder indeholder et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt et kombineret opholds- og soverum med to sovesofaer, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), tekøkken med det mest nødvendige køkkenudstyr samt balkon. 

Mad & Drikke

Vælg ophold uden pension eller inkl. morgenmad.

Ekstra ydelser

Sikkerhedsboks:                         Ca. 10 Euro pr. uge.

Aircondition:                                Ca. 65 Euro pr. uge.

 


 

Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – Vandrustjebane – Restaurant – Gratis internet

Strand 1 km – Içmeler centrum 700 m – Marmaris 8 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser