DoubleTree By Hilton Kusadasi Tyrkiet Vest-Tyrkiet Kusadasi
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
DoubleTree By Hilton Kusadasi
Ataturk Bulvari Yat Limani Karsisi Kusadasi, 09400, Turkey Kort
Hotellet

Vær opmærksom på, at Mixx Travel ikke har guider i Kusadasi. I nødstilfælde kan vores guider i Alanya træffes pr. telefon.


Overnatningsstedet har elevator og stiller 87 værelser til rådighed. Ved receptionen i lobbyen står det venlige personale klar med råd og vejledning. Stedet tilbyder mulighed for at veksle valuta, lægevagt, roomservice, vækkeservice, et konferencerum og et businesscenter. Ydermere er der WLAN til rådighed i fællesarealerne. Der er tillige mulighed for udendørs afslapning og fred og ro i haven. Gæster der ankommer med køretøj, kan stille dette på hotellets parkeringsplads.
Placering
Dette hotel finder gæsterne midt i hjertet af Kuşadası.
Værelserne
På værelserne findes der et klimaanlæg og et varmeapparat. Fra altanen eller terrassen vil gæsterne kunne nyde havudsigten. En safeboks og, mod et ekstragebyr, en minibar står også til rådighed. Af yderligere behageligheder på værelserne kan nævnes køleskab, et minikøleskab og mulighed for at lave te/kaffe. Gæsterne kan lade sig underholde og kommunikere med omverdenen via det tekniske udstyr, herunder telefon, fjernsyn, radio og WiFi. Badeværelset, som er udstyret med brusebad og badekar, råder desuden over en hårtørrer. Overnatningsstedet tilbyder familie- og 23 ikkerygerværelser.
Mad & Drikke
Hvad gastronomi angår, opvartes gæsterne af en restaurant og en bar. Der kan foretages reservationer med halvpension. Der tilbydes morgenmad og aftensmad som hver dag vil tilfredsstille gæsternes kulinariske behov. Der kan vælges imellem alkoholholdige drikkevarer.
Sport og aktiviteter
Ud over indendørs og udendørs swimmingpools tilbydes der også et badeområde for børn. Fristende liggestole står klar til brug i parasollernes skygge på terrassen. Lidt afveksling tilbydes i form af et fitnessstudie, et spa-bad, en sauna, et dampbad, et hamam, en skønhedssalon og massagebehandlinger. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Vis mere Vis mindre
Info
Pool – Børnepool - Restaurant – Bar–  Internet – Fitness 

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser