Dolphin Family Hotel – Ejes af et dansk værtspar i Alanya
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Dolphin Family Hotel

Tyrkiet / Antalya-området
Oba Mahallesi, No:, Oer- Erkenschwick Cd No:2, 07460
Vis på kort

Dolphin Family Hotel

Søg pris og ledighed
Info

Pool - Børnepool - Restaurant - Bar

Gratis internet -  Øststranden 50 m. - Alanya centrum 3 km.

Hotellet

 

Dolphin Family er et meget populært hotel med mange danske stamgæster, beliggende i det hyggelige Oba-område, ca. 3 km øst for Alanya. Efter en større ombygning åbnede hotellet med nye ejere i April 2017, og her byder det danske værtspar Jan og Tinna velkommen. Deres mål er, at gøre hotellet til et mødested for danskere – både jer, der har besøgt Alanya tidligere og jer der kommer til Alanya for første gang.

 

Hotellet har faciliteter for hele familien: Et godt poolområde med solterrasse, børnepool og vandrutsjebane, legeplads for de mindste, fitnessrum og et SPA center med bl.a. hamam (behandlinger mod betaling). Hotellet ligger kun 50 m. fra stranden, og tæt på både Oba- og Tosmur bazaren. På "Dolphin Beach" kan du som gæst på hotellet frit benytte solsenge. Når vejret tillader det, afholdes der Beach Party hver mandag aften.

 

Hver uge i højsæsonen vil forskellige, danske kunstnere underholde på "Dolphin Diva", som er mødested for både turister og fastboende danskere. Billetter kan købes på Dolphin Family Hotel. Her kan du også finde mere information om aktuelle og kommende  arrangementer.


Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.Mad & Drikke
Ophold med morgenmad eller halvpension.

Dolphin Family Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes