Dolphin Family Hotel – Ejes af et dansk værtspar i Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Dolphin Family Hotel
Oba Mahallesi, No:, Oer- Erkenschwick Cd No:2, 07460 Kort
Hotellet

 

Dolphin Family er et meget populært hotel med mange danske stamgæster, beliggende i det hyggelige Oba-område, ca. 3 km øst for Alanya. Efter en større ombygning åbnede hotellet med nye ejere i April 2017, og her byder det danske værtspar Jan og Tinna velkommen. Deres mål er, at gøre hotellet til et mødested for danskere – både jer, der har besøgt Alanya tidligere og jer der kommer til Alanya for første gang.

 

Hotellet har faciliteter for hele familien: Et godt poolområde med solterrasse, børnepool og vandrutsjebane, legeplads for de mindste, fitnessrum og et SPA center med bl.a. hamam (behandlinger mod betaling). Hotellet ligger kun 50 m. fra stranden, og tæt på både Oba- og Tosmur bazaren. På "Dolphin Beach" kan du som gæst på hotellet frit benytte solsenge. Når vejret tillader det, afholdes der Beach Party hver mandag aften.

 

Hver uge i højsæsonen vil forskellige, danske kunstnere underholde på "Dolphin Diva", som er mødested for både turister og fastboende danskere. Billetter kan købes på Dolphin Family Hotel. Her kan du også finde mere information om aktuelle og kommende  arrangementer.


Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.Mad & Drikke
Ophold med morgenmad eller halvpension.
Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Restaurant - Bar - Gratis internet -  Øststranden 50 m. - Alanya centrum 3 km.

Other Details
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser