Dizalya Palm Garden Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Dizalya Palm Garden Hotel

Søg pris og ledighed
Info

Pool  - Børnepool - Vandrutsjebaner - Restaurant - Bar

Gratis Internet - Privat strand 200 m. - Konakli 2 km - Alanya centrum 12 km.

Hotellet

Dizalya Palm Garden er et godt hotel med gode faciliteter, beliggende ca. 2 km fra Konakli, 12 km vest for Alanya.

 

På hotellet findes et godt udvalg af faciliteter og aktiviteter for både store og små. Her er en dejlig solterrasse og en stor pool, en pool med 3 vandrutsjebaner og en børnepool med vandrutsjebaner til de mindste børn. Den private strand ligger 200 m fra hotellet og her er det både muligt at bade fra strandkanten og fra den store badebro. Rejser i uden for højsæsonen kan i nyde godt af hotellets indendørs pool.

 

Har i planer om at være aktive selvom i er på ferie er det både muligt at spille beachvolley, bordtennis og boccia – eller hvad med lidt træning i fitnessrummet? Derudover arrangerer hotellets animation team aktiviteter og underholdning for både børn og voksne både om dagen og om aftenen. I SPA centret kan du forkæle dig selv med bl.a. hamam, sauna og massage (alle behandlinger mod betaling). Imens kan alle børn i alderen deltage i sjove aktiviteter i miniklubben (her tales ikke skandinavisk) hvor der også er en lille legeplads.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc. 

Værelserne

Standardværelse

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar (indeholder vand og sodavand ved ankomst – genopfyldes med vand), sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse

Pænt indrettede værelser til 4 personer, med mulighed for en opredning. Værelserne er indrettet med to soverum med hhv. en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, centralt styret aircondition, minibar (indeholder vand og sodavand ved ankomst – genopfyldes med vand), sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke

Ultra All Inclusive

 

Måltider og snacks

Morgenmad

07:30 – 10:00

Sen Morgenmad

10:00 – 11:00

Frokost

12:30 – 14:00

Snacks

11:30 – 16:00

Beach Snacks

11:00 – 16:00

Kaffe, te og kage

16:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

Suppe / Snacks

23:00 – 07:00

 

 

Barer

Lobby Bar

10:00 – 02:00

Snack Bar

11:30 – 18:00

Pool Bar

10:00 – 24:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

 

 

Friskpresset frugtjuice, drikkevarer på flaske, snacks, importerede drikkevarer og nogle faciliteter, herunder bl.a. billard, airhockey og vandsportsaktiviteter på stranden er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

 

Strandhåndklæder kan lejes mod depositum.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Pools, vandrutsjebane, badebro, udendørs restaurant og bar og andre faciliteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

 

 

 

 

Dizalya Palm Garden Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes