Diamond Hill Resort Hotel – 5-stjernet luksus hotel i  Tosmur udenfor Alanya
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Diamond Hill Resort Hotel

Tyrkiet / Antalya-området
Tosmur Mahallesi, Kerimcik Cd. No:11, 07469
Vis på kort

Diamond Hill Resort Hotel

Søg pris og ledighed
Info

Pool -  Børnepool - Vandrusjebane - Bar - Restaurant - Gratis internet

Privat strand 95 m. - Alanya centrum 4 km - Antalya Lufthavn 125 kmHotellet

Diamond Hill er et dejligt, 5 stjernet hotel i Tosmur, ca. 4 km øst for Alanyas centrum. Hotellet ligger højt på en bakke, og herfra er der en fantastisk udsigt over havet og byen. Hotellet er af nyere dato, og fremstår både elegant og moderne.

 

Der er god plads ved det store poolområde, hvor der også er en vandrutsjebane og en børnepool. En tunnel under hovedvejen fører direkte til hotellets private strand. Til de mindste børn er her et legerum med sjove aktiviteter (her tales ikke skandinavisk), og for de lidt større et ”game room” med bl.a. billard og forskellige spille-maskiner (mod betaling).

 

Restauranten har både et indendørs og et udendørs afsnit, og her serveres alle måltider fra buffet. Lækre drinks kan nydes i poolbaren eller på tagterrassen, som har åbent i aftentimerne (OBS: Mod betaling). Hotellets animation team arrangerer aktiviteter i dagtimerne og underholdning om aftenen.

 

I wellness centret kan du forkæle dig selv med hamam, sauna, dampbad og massage (alle behandlinger mod betaling). Her er også et fitness rum og en indendørs pool (åben i vintermånederne).


Trådløst internet er tilgængeligt overalt på hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og det er derfor ikke muligt streame film etc.

Værelserne

Standardværelse

Moderne værelser for 3 personer med mulighed for én opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng, en enkeltseng, en lænestol, centralt styret aircondition, minibar (indeholder sodavand og vand ved ankomst. Genopfyldes dagligt med vand), sikkerhedsboks, TV, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet, telefon og hårtørrer. Værelser med forbindelsesdør samt handicapvenlige værelser forefindes – spørg ved bestilling.

 

Familieværelse

Moderne værelser for 4 personer med mulighed for én opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng, en enkeltseng, en sovesofa, en lænestol, centralt styret aircondition, minibar (indeholder sodavand og vand ved ankomst. Genopfyldes dagligt med vand), sikkerhedsboks, TV, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet, telefon og hårtørrer.

Mad & Drikke
Ultra All Inclusive

Morgenmad : 07:00 - 10:30
Frokost : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:30
Midnats snack : 23:30 - 00:30
Night snack : 01:00 - 06:00
 
Snacks – Beach Bar : 12:00 - 16:00
Snacks - Pool Bar : 12:00 - 16:00
Is : 14:00 - 16:00
Kaffe, te og kage : 14:00 - 18:00
 
A’la Carte : 19:30 – 22:00 – Mod betaling!  Husk at reservere bord!
 
Lobby Bar : 10:00 - 23:30
Beach Bar : 10:00 - 18:00 - Øl og sodavand
Pool Bar : 10:00 – 18:00 / 20:15 - 23:30
Roof Bar : 21:00 – 01:00 - Mod betaling!
 
Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, behandlinger i Spa centret, motoriserede vandsportsaktiviteter og nogle faciliteter er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konceptet. 

Vær opmærksom på, at pr. 01.04.2019 er brug af A'la Carte restauranten mod betaling !

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Udendørs restauranter, barer - herunder Roof Baren, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Diamond Hill Resort Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes