Delphin Botanik Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Delphin Botanik Hotel

Søg pris og ledighed
Info

Pool - Børnepool - Vandland - Restaurant - Bar - diskotek

Gratis Internet i lobbyen - Privat strand 0 m. - Lokalt centrum 2 km - Alanya centrum 30 km.

Hotellet

Delphin hotellerne er kendt for høj kvalitet og et stort service udbud. Delphin Botanik Hotel er ingen undtagelse: Med sin smukke beliggenhed i grønne omgivelser - lige ud til stranden - er dette hotel et perfekt valg for både par og familier.

Hotellet består af en hovedbygning og 3 annex bygninger. På hotellets 90.000 km2 store areal finder du et væld af aktiviteter for både store og små. Her findes bla. 6 pools, 3 pools med vandrutsjebaner og en børnepool. På hotellets private strand er det muligt at prøve kræfter med forskellige former for vandsportsaktiviteter (nogle mod betaling), og hotellets eget lille Tivoli (åbent et par timer dagligt) er meget populært hos børn og andre barnlige sjæle.

Opholdet er med All Inclusive, og du kan slukke tørsten i lobby-, pool- eller strandbaren, eller du kan nyde en friskpresset frugtjuice i vitamin baren. Ud over en buffetrestaurant, finder du også hele 6 a’la carte restauranter med bl.a. tyrkisk, italiensk, kinesisk og japansk tema. Én middag på hver af a’la carte restauranterne er inkl. under opholdet – husk at reservere bord.

Hotellets animation team arrangerer dagligt sportsaktiviteter og forskellige konkurrencer for både børn og voksne, og i aftentimerne underholdning og shows. Her er også en miniklub for børn i alderen 4-12 år (her tales ikke skandinavisk) og en legeplads.

I hotellets Spa & Wellness center findes en skønhedssalon, hvor du kan forkæle dig selv med et ”Kleopatra mælke-bad”, forskellige former for massage udført af professionelt personale, ”anti-stress” peeling, traditionelt tyrkisk hamam og sauna og dampbad – bemærk, at nogle behandlinger er mod betaling. For den aktive findes der bl.a. en tennisbane (udstyr kan lejes), et fittnesscenter, bordtennis, dart, billard, aerobic og vandgymnastik. Gratis trådløst internet i lobbyen.

Værelserne

Standardværelse :
584 luksuriøst indrettede værelser på 27 m2 (max 3 voksne og 1 barn). Værelserne er indrettede med en dobbeltseng og en enkeltseng, telefon, fladskærms tv, sikkerhedsboks, minibar (opfyldes dagligt med vand, sodavand og øl), centralt styret aircondition, elkedel (på forespørgsel) og balkon. Badeværelse med toilet, brusekabine og hårtørrer.

Handicapværelse :                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             3 værelser (indrettet som standardværelser) specielt tilpasset handicappede: Nødkalds-knap, dør 80 cm bred, balkondør 85 cm.

Familieværelse :
30 smagfuldt indrettede familieværelser på 54 m2 (max 4 voksne og 1 barn) bestående af 2 soveværelser med en dobbeltseng, 2 enkeltsenge og 2 sofaer, telefon, fladskærms tv, sikkerhedsboks, minibar (opfyldes dagligt med vand, sodavand og øl), centralt styret aircondition, elkedel (på forespørgsel) og balkon. Badeværelse med toilet, brusekabine og hårtørrer.

Delphin Botanik Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes