Day One Beach Resort & Spa Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Day One Beach Resort & Spa
TrustYou Tooltip Text
Hotellet

Day One Beach Resort & Spa er et lækkert, nyrenoveret boutique resort kun for voksne. Hotellets unikke arkitektur, den fantastiske beliggenhed med udsigt over Middelhavet og borgklippen og den både afslappede og eksklusive atmosfære gør hotellet til et paradis for både par og venner, der er på udkig efter en ferie i luksuriøse omgivelser.

 

På hotellets private strand kan dagene tilbringes på en solseng, kun afbrudt af en kølig dukkert. Foretrækker du at dase ved poolen er det naturligvis også muligt. Eller hvad med at bestille ophold i et værelse med direkte adgang til poolen fra din egen terrasse?

 

Hotellet byder naturligvis også på et indbydende SPA center med hamam, sauna, dampbad, indendørs pool og mulighed for en afslappende massage (alle behandlinger mod betaling). I fitness rummet er der mulighed for at holde formen vedlige.

 

I restauranten serveres der veltilberedte snacks og lækre måltider. Morgenbuffet er inkl. i rejsens pris.

 

Når mørket falder på, kan både udsigten over Alanya og en god cocktail nydes i ”Priveé Rooftop Bar”, hvor der jævnligt er gæsteoptræden af både tyrkiske og internationale DJ’s.  ”White in White Beach Club” ligger lige ved siden af hotellet, og her er liv og glade dage med pool- og beach party næsten døgnet rundt.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign. 


Værelserne

Deluxe værelse

Elegant indrettede værelser for 2 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng, TV, telefon, aircondition, minibar*, el-kedel, kaffemaskine inkl. kaffekapsler**, sikkerhedsboks og balkon/terrasse. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet, hårtørrer og glattejern.

 

Deluxe værelse med havudsigt og Swim Up pool

Elegant indrettede værelser for 2 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng, TV, telefon, aircondition, minibar*, el-kedel, kaffemaskine inkl. kaffekapsler**, sikkerhedsboks og balkon/terrasse. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet, hårtørrer og glattejern. Direkte adgang til fælles pool fra terrassen.

 

Deluxe værelse med havudsigt og privat pool

Elegant indrettede værelser for 2 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng, TV, telefon, aircondition, minibar*, el-kedel, kaffemaskine inkl. kaffekapsler**, sikkerhedsboks og balkon/terrasse. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet, hårtørrer og glattejern. Lille, privat pool.

 

*Minibar genopfyldes én dagligt:

2 Vand

2 danskvand

2 Øl

4 sodavand

Snacks

 

** 4 kaffekapsler – genopfyldes én gang dagligt

Mad & Drikke

Morgenmad inkl. friskpresset frugtjuice.

 

 

Alle måltider og drikkevarer (ekskl. morgenmad), alle behandlinger i SPA afdelingen samt evt. entré til ”White in White” er mod betaling.

 

Høj musik fra bar, beach- og pool parties etc., også om aftenen.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

 

Vær opmærksom på, at

 

Udendørs faciliteter så som strand, beach club, restaurant, bar og swimmingpool kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Vis mere Vis mindre
Info

Eksklusivt voksenhotel (18+) - Pool - Privat strand
Roof top Bar - Gratis internet - 
Strand 20 m - Alanya 3 km 

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser