Crystal Sunset Luxury Resort & Spa – Exklusivt, nybygget luksus hotel
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Crystal Sunset Luxury Resort & Spa

Tyrkiet / Antalya-området
Bingeşik Mevkii, Kumköy Cd., 07330
Vis på kort

Crystal Sunset Luxury Resort & Spa

Søg pris og ledighed
Info

Pool - Børnepool - Bar - Restaurant - Spa - Vandland
Gratis Internet  - Strand 250 m. - Side centrum 3 km.

Hotellet

Crystal Sunset Luxury Resort tilbyder femstjernet Ultra All Inclusive luksus i imponerende omgivelser. Hotellet anbefales til både familier og par, der stiller krav til indkvarteringen, og som ønsker at tilbringe ferien i dejlige omgivelser.


Hvad enten solen skal nydes på den skønne private strand, eller ved hotellets overdådige pool område er der rig mulighed for afslapning i solen. Begge steder har egen snackbar, så det er let at få stillet sulten og tørsten mellem måltiderne. Hotellets poolområde med eget badeland, sikrer underholdningen for vandhunde i alle aldre. I hotellets spa-område findes masser af personlig pleje og forkælelse. Hvad med at starte ferien med en grundig vask i hotellets eget hamam, efterfulgt af en gang massage (alle behandlinger i spa centret mod betaling).

Hovedmåltiderne er lækkert præsenteret og tilberedt som buffet, i hotellets hovedrestaurant. Som en del af Ultra All Inclusive konceptet, indgår yderligere to ugentlige måltider på én af de mange àla carte restauranter - du skal blot huske at reservere bord i receptionen. Når du har spist, sørger hotellets animaition team for underholdning, og alle natteravne kan afslutte aftenen med en swing om i diskoteket.

Vær opmærksom på, at børn over 11 år regnes som voksne på dette hotel



Værelserne

Exlusive værelser (32 m2) med enkelt-eller dobbeltsenge. Aircondition, safety box, LCD-tv med satellit-tv, telefon, minibar, te og kaffe faciliteter og gratis WiFi, badeværelse med brusebad og hårtørrer. Alle værelser har balkon.

Crystal Sunset Luxury Resort & Spa Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes