Crystal Prestige Elite Tyrkiet Antalya-området Kemer
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Crystal Prestige Elite
Göynük, Atatürk Cd. No:35, 07994 Kemer/Antalya Kort
Hotellet
Overnatningsstedet har elevator og stiller 584 værelser til rådighed. Ved receptionen i lobbyen står det venlige personale klar med råd og vejledning. Værdigenstande kan opbevares sikkert i safeboksen. Via WLAN-netværket (uden gebyr) kan gæsterne gå på internettet. Stedet råder over faciliteter velegnede til gæster i kørestol. I et supermarked og en souvenirbutik og et par andre butikker er der mulighed for at shoppe og ose. Til hotellets udendørsarealer hører en dejlig have og en legeplads. Som del af overnatningsstedets yderligere faciliteter er der også en fjernsynsstue og et legerum. Gæster der ankommer med køretøj, kan parkere dette uden gebyr afhængigt af ledighed på stedets parkeringsplads. Til serviceudbuddet hører også babysitterservice, børnepasning, lægevagt, transportservice, roomservice døgnet rundt, vækkeservice, vasketøjsservice, en frisør, piccoloservice, en hotellæge og egen transportbus. Der kan afholdes møder, foredrag eller konferencer i stedets konferencelokale.
Placering
Dette hotel har en central beliggenhed i nærheden af en strand, i Göynük.
Værelserne
På værelserne findes der et klimaanlæg og et varmeapparat. Fra altanen eller terrassen vil gæsterne kunne nyde havudsigten. Der tilbydes værelser med en dobbeltseng og en sovesofa. Der kan også reserveres separate soveværelser. Om ønsket stilles der tilmed babysenge og ekstrasenge til rådighed. Herudover står der en safeboks og en minibar til rådighed. Mulighed for at lave te/kaffe hører ligeledes til standardindretningen. Desuden findes der telefon, satellit-tv og WiFi (uden gebyr). Af yderligere behageligheder på værelserne kan tillige nævnes et par hjemmesko. På badeværelset, som er udstyret med brusebad og badekar, er der ligeledes en hårtørrer og badekåber til rådighed for gæsterne. Kosmetikprodukter på badeværelserne sørger for den særlige komfort. Der kan bestilles værelser egnede til gæster i kørestol med barrierefrit badeværelse. Til forældre med børn tilbydes der familieværelser.
Mad & Drikke
De gastronomiske faciliteter omfatter 6 restauranter, en café og en bar. Forfriskende drinks fra strandbaren sørger for en skøn stemning. Der kan foretages reservationer med alt inklusive. Der tilbydes morgenmad, frokost og aftensmad. Hotellet stiller også snacks til rådighed. Overnatningsstedet tilbyder et sortiment af alkoholholdige og alkoholfri drikkevarer.
Sport og aktiviteter
I poolområdet har gæster mulighed for at køle sig ned i en af de 3 udendørs swimmingpools, mens de 2 indendørs svømmebassiner tilbyder badning uafhængigt af vejret. På stedet er der ligeledes et soppeområde for børn. Dybdegående afspænding i boblebadet, underholdning på vandrutsjebanen og noget forfriskende at drikke i baren ved swimmingpoolen – her vil gæsterne opleve hvor varieret en badeferie kan være. På solterrassen står liggestole og frister til et hvil i parasollernes skygge. Hotellet tilbyder et omfangsrigt udendørs sportsprogram med mulighed for at køre på cykel/mountainbike, tennis, boccia, beachvolley, volleyball, basketball og bueskydning. Vandsportsentusiaster vil også få det sjovt på stedet idet der tilbydes windsurfing, jetski, vandcykler, bananbåde og kanosejlads. På overnatningsstedet vil gæsterne blive mødt af et bredt udvalg af indendørs sportsfaciliteter, herunder et fitnessstudie, bordtennis, billard, dart, bowling, gymnastik og aerobic. Ydermere tilbydes der på stedet diverse wellnessfaciliteter, såsom spa-bad, sauna, dampbad, hamam, skønhedssalon, massagebehandlinger og thalasso-behandlinger. Et animeringsprogram, en miniklub, et minidiskotek, livemusik, et diskotek og en natklub sørger for uovertruffen underholdning. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Payment Type
Der accepteres på stedet følgende kreditkort: Visa og MasterCard.
Vis mere Vis mindre
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser