Swim-up pool
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Cretan Dream Royal
TrustYou Tooltip Text
73110 Stalos, Chania, Crete
Hotellet

Cretan Dream Royal er et skønt hotel af høj standard, beliggende i Kato Stalos, kun et stenkast fra stranden. Hotellet er det helt rigtige valg for både par og familier der gerne vil bo godt, men også have friheden til selv at tilberede sine måltider.

 

Poolområdet er uden tvivl hotellets mest populære samlingspunkt. Herfra er der en fantastisk udsigt over havet. Her er en dejlig solterrasse med solsenge og parasoller, en ”infinity” pool og en børnepool. Ved poolområdet ligger også en A’la carte restaurant, hvor man kan købe snacks og frokost og naturligvis en poolbar. Det er let at komme til stranden: Man skal blot krydse hovedvejen, eller benytte gangtunnellen under vejen.

 

Hotellet råder desuden over et SPA center (behandlinger mod betaling), en legeplads til de små og mulighed for at spille bordtennis og billard.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

 

Strand- og poolhåndklæder kan lejes mod et depositum.

 

Hotellet er officielt klassificeret som 5*

Værelserne

Standardværelse

Pænt indrettede værelser for 2 personer, med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, sovesofa, TV, aircondition, sikkerhedsboks, el-kedel, køleskab og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet og hårtørrer.

 

Suite – ét stort rum

Pænt indrettede værelser for 2 personer, med mulighed for to ekstra opredninger. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, sovesofa, TV, aircondition, sikkerhedsboks, el-kedel, køleskab og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet og hårtørrer.

 

Luksus Junior Suite med privat pool

Pænt indrettede værelser for 2 personer, bestående af et soverum med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt et opholdsrum med sofagruppe. Alle værelser indeholder TV, aircondition, sikkerhedsboks, el-kedel, køleskab og terrasse med privat pool og 2 solsenge. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke
Morgenmad inkl. 
Ekstra ydelser

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.


Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:       1,50  Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:                  3  Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                   7  Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                  10 Euro

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.


Vis mere Vis mindre
Info

Infinity Pool - Børnepool - Fantastisk udsigt - Gratis internet
Strand 50 m - Kato Stalos 500 m - Chania 8 km - Chania Lufthavn ca. 27 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser