Cornelia Diamond Golf Resort & Spa - Golfrejser Tyrkiet Antalya-området Golf i Belek
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa - Golfrejser

Søg pris og ledighed
Hotellet

Cornelia Diamond Golf Hotel ligger lige imellem alle Beleks golfbaner og tilbyder dig 5 stjernet indkvartering af højeste kvalitet på din golfrejse.

 

Når man tænker på den korte afstand til Antalya Lufthavn (kun 25 km), golfbaner af absolut verdensklasse, og ikke mindst solen, varmen og fornemmelsen af den friske brise fra Middelhavet, når man står og skal slå ud på første tee, så er det ikke så underligt at tusindvis af danske golf-entusiaster hvert år søger mod Belek.


Uanset om det er din første golfrejse, eller om du er garvet golfrejsende, så kommer du ikke til at mangle noget, hvis du vælger at tilbringe din ferie på Cornelia Diamond Golf Hotel.

 

Udover fantastiske muligheder for at spille golf, tilbyder hotellet også mange andre faciliteter og aktiviteter som er værd at undersøge nærmere. Her findes f.eks. en fodboldbane, bowlingbaner, beachvolley, bordtennis, basketbane, vandsportsaktiviteter og meget andet.

 

Hotellets animationteam arrangerer dagligt aktiviteter som f.eks. vandgymnastik, yoga, hip-hop dans og meget andet.

 

Skal formen holdes ved lige mellem runderne, kan du besøge hotellets fitness center, evt. efterfulgt af et besøg i SPA centret, hvor du kan få løsnet musklerne op med en afslappende massage.


Golfbanerne

 

Nick Faldo Golf Course – Nick Faldo , én af verdens største golfspillere, er hoveddesigner på denne bane bane af topkvalitet, som giver en masse sjove muligheder for at variere spillet på intet mindre end 27 huller, fordelt på tre 9-huls baner.

The Prince Course, The King Course og The Queen Course giver alle – som navnet antyder – en spilleoplevelse, som bedst kan beskrives som majestætisk.

 

http://www.corneliaresort.com/EN/Cornelia-Diamond-Luxury-Golf-Resort-Spa-Hotel-Belek-Antalya/Content/Faldo-Course-/About-Course/

 

Gloria Golf Course – Her tilbydes du ikke mindre end 3 forskellige baner: Old Course, New Course og Verde Select Course, hvilket ialt giver 45 huller med varieret spillestil.

På banerne findes der udfordringer og sjove sæt for alle typer spillere.

Old Course og New Course er hvert år vært for turneringer for både amatører og proffesionelle, og PGA touren vender ofte tilbage for at spille på de gode baner.

Verde Select Course anses for at være én af de bedste 9-huls baner i Europa.

 

http://www.gloria.com.tr/en/golf

 

Titanic Golf Course – Fordelt på tre 9-huls baner byder banerne på forskelllige udfordringer, afhængigt af, hvilke huller du vælger at spille.

 

The River – Med vand på begge sider af de fleste huller, og en fantastisk udsigt over bjergene og floden, er dette en naturskøn og udfordrene bane at gå.

The Mediterranean – Bliver hurtigt en favorit hos mange spillere på grund af banens beliggenhed med udsigt til det dybblå Middelhav, som kan nydes ved mange af hullerne.

The Forest – Denne 9-huls bane snor sig i det smukke landskab, omgivet af fyrretræer og frodigt, grønt græs.

 

http://titanicgolfclub.com/general-information/

 

Montgomerie Golf Course – Banen blev i 2017 udnævnt til Tyrkiets bedste bane, en titel som vejer tungt med tanke på den benhårde konkurrence, ikke kun fra banerne i nærområdet, men også i resten af landet. De 18 huller strækker sig over 6486 meter og 72 par og tilbyder udfordringer og fantastiske spilleopvelser på hvert hul.

Banens designer er ingen ringere end Colin Montgomerie, en af golfverdenens giganter, som har vundet ikke mindre end 39 turneringer i sin karriere.

 

http://www.montgomeriemaxxroyal.com/

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa - Golfrejser Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes