Cook's Club, Alanya - Mixx Travel
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Cook's Club Alanya
TrustYou Tooltip Text
Saray Mah. Atatürk Cad. NO :153
Hotellet
Cooks’s Club Alanya er et charmerende hotel i moderne stil med en rigtig god beliggenhed, lige ved Kleopatra Stranden. Med sit moderne design og afslappede atmosfære er dette det perfekte hotel for alle, som ønsker at kombinere afslappende dage på stranden med sommeraftener i Alanyas pulserende natteliv. 

 
Ved det hyggelige poolområde er der plads til både solbadning og en svalende svømmetur i poolen. Nyd din favoritdrink i poolbaren, imens udvalgte DJ’s spiller de nyeste sommerhits. Fra poolområdet kan du gå direkte til den skønne Kleopatra Strand hvor der er rig mulighed for et dyp i havet. 

 
Skal du forkæle dig selv lidt ekstra skal du besøge hotellets SPA-afdeling, som tilbyder traditionelt tyrkisk bad, sauna, massage og indendørs pool (alle behandlinger mod betaling). Imens kan de aktive benytte fitnessrummet og prøve kræfter med vandsportsaktiviteter på stranden (vandsportsaktiviteter mod betaling).

 
Hotellets restaurant ”The Cantina” serverer alt fra vegetarisk til klassiske retter, altid tilberedt af friske, lokale råvarer. Går turen til Alanya centrum kan man spadsere langs den smukke strandpromenade og gader med små butikker og restauranter. 


Hotellet består af 4 mindre bygninger på ”strandsiden” og en hovedbygning, som ligger lige på den anden side af hovedvejen.

 
Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, forbindelsen er både langsom og ustabil og at det ikke er muligt at streame film og lign. 

Værelserne

Standardværelse

Charmerende værelser i boheme-stil til 2 personer. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, aircondition, sikkerhedsboks og minikøleskab (indeholder vand ved ankomst) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Standardværelserne er beliggende i hovedbygningen og på strandsiden. Speciel beliggenhed kan ikke garanteres.

 

Studio

Charmerende værelser i boheme-stil til 2 personer med mulighed for en opredning. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, aircondition, sikkerhedsboks, minikøleskab (indeholder vand ved ankomst) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Studios er beliggende i hovedbygningen og på strandsiden. Speciel beliggenhed kan ikke garanteres.

 

Suiteværelse

Charmerende værelser i boheme-stil til 4 personer. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt et opholdsrum med en sovesofa, TV, aircondition, sikkerhedsboks, minikøleskab (indeholder vand ved ankomst), te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Suiteværelserne er beliggende i hovedbygningen og på strandsiden. Speciel beliggenhed kan ikke garanteres.


Økonomiværelse

Små, men charmerende værelser i boheme-stil til 2 personer. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, aircondition, sikkerhedsboks og minikøleskab (indeholder vand ved ankomst). Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Vær opmærksom på, at økonomiværelserne ikke har balkon og udsigt. 

Økonomiværelserne er beliggende i hovedbygningen og på strandsiden. Speciel beliggenhed kan ikke garanteres.

Mad & Drikke
Vælg ophold med morgenmad, halvpension eller Enkel All Inclusive


Morgenmad   

Morgenmad inkl. kaffe, te og vand

 

 

Halvpension

Morgenmad inkl. kaffe, te og vand

Middag – drikkevarer ikke inkl. 

 
 
Enkel All Inclusive

Morgenmad

07:30 – 10:30

Frokost

12:00 – 14:00

Middag

19:00 – 22:00

Bar*

10:00 – 22:00

 
*Drikkevarer efter 22:00 mod betaling.

Importeret alkohol, tyrkisk kaffe, drikkevarer på flaske, friskpresset frugtjuice, smoothies og noge faciliteter indgår ikke i Enkel All Inclusive-konceptet.
 
Ingen servering af alkohols for personer under 18 år. 
 
Vær opmærksom på, at restauranten og stranden er åben for gæster udefra, og at dette også er gældende for børn. 
 
Udendørs restauranter, barer og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.
 
Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.
Vis mere Vis mindre
Info
Aldersgrænse +12 - Pool - Restaurant - Bar - Internet - Strand 0m - Lokalt centrum 0m - Alanya centrum 1,5km 
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser