Club Paradiso Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Club Paradiso Hotel
Kestel Mahallesi, Hastepe Caddesi 33 / A
Hotellet

Club Paradiso er et dejligt, 5 stjernet hotel beliggende i Kestel, kun 7 km øst for Alanya. Hotellet er ideelt for både par og familier der vil bo godt, men samtidig ønsker at bo tæt på Alanya centrum. 


Hotellet består af en hovedbygning og 10 mindre anneks bygninger, og overalt er der en smuk udsigt over havet, landskabet og Taurusbjergene. Hotellet private strand ligger 900 m fra hotellet, og nås let med den gratis servicebus, som kører flere gange dagligt i højsæsonen. Her kan hotellets gæster frit benytte solsenge og parasoller. Er sand og saltvand ikke dit foretrukne element, finder du et rigtig godt poolområde med flere pools og børnepool, vandrutsjebaner og en stor solterrasse på hotellet. 


På Club Paradiso er der - ud over pool og strand - også et stort udvalg af aktiviteter: Tennis, squash, mini-golf, bordtennis, bordfodbold og basketball, for blot at nævne nogle. I Spa centret kan du forkæle dig selv med hamam, massage etc. (alle behandlinger mod betaling).


Hotellets animationteam arrangerer aktiviteter og underholdning ved poolen og på stranden om dagen, og underholdning om aftenen i hotellets eget amfi teater. 


Trådløst internet er tilgængeligt i hotellets lobby område. Vær opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc. 

Værelserne

Standard værelse:

Pænt indrettede værelser til to personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon eller terasse. Badeværelse med brusekabine, hårtørrer og toilet.

Vær opmærksom på, at standardværelser i anneksbygningen er beliggende i stueetagen.

 

Superior værelse:

Pænt indrettede værelser til 3 voksne og et barn. Alle værelser indeholder et soveværelse med en dobbeltseng samt et opholdsrum med sovesofa, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, hårtørrer og toilet.

Vær opmærksom på, at superiorværelserne er beliggende på hotellets øverste etager.


Familie værelse med 1 soveværelse:

Pænt indrettede værelser til 4 voksne og et barn. Alle værelser indeholder et soveværelse, indeholdende en dobbeltseng eller to enkeltsenge samt et opholdsrum med sovesofa, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, hårtørrer og toilet.

 

Familie værelse med 2 soveværelser:

Pænt indrettede værelser til 5 voksne og et barn. Alle værelser indeholder to soveværelser. Begge soveværelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge. Derudover indeholder værelset et opholdsrum med sovesofa, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, hårtørrer og toilet.


Mad & Drikke
Morgenmad : 07:00 - 10:00
Sen morgenmad : 10:00 - 11:00
Frokost : 12:30 - 14:00
Middag : 18:30 - 21:00
 
Gözleme/pandekager : 12:00 - 17:00
Pool Snack : 14:00 - 16:30
Strand Snack : 12:30 - 14:30
Patisserie : 14:30 - 17:00 og 18:00 - 21:00
Midnigt Snacks : 00:00 - 07:00
 
Sunset Lobby Bar : 09:00 - 00:00
Beach Bar : 10:00 - 17:00
Pool Bar : 10:00 - 17:00
Mont Blanc Bar : 10:00 - 17:00
Villa Bar : 10:00 - 17:00
Tankstelle Bar : 18:00 - 02:00
Moonlight Bar : 18:30 - 21:00
Disco Bar : 23:00 - 02:00
Snack Pool Bar : 00:00 - 07:00
 
Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, behandlinger i Spa centret, motoriserede vandsportsaktiviteter og nogle faciliteter er ikke inkl. i All Inclusive konceptet. Et strandhåndklæde pr person inkl., og skiftes mod betaling.

Servicebus til Alanya centrum et par gange dagligt (1 euro pr person).
Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Høj musik fra hotellets Disco Bar og animation teamets aktivitets- og underholdningsprogram kan forekomme.

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools, Aquapark, servicebusser til strand og centrum og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen, og når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.
Ekstra ydelser

Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Vandland - Restaurant - Bar
Privat strand 900 m. - Alanya centrum 7 km.

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser