OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Club Marvy

Søg pris og ledighed
Hotellet

Club Marvy By Paloma er et dejligt resort hotel som varmt kan anbefales til alle, der ønsker at tilbringe ferien i naturskønne omgivelser. Hotellet åbnede i foråret 2017, er stilfuldt indrettet og ligger smukt i en privat bugt, omgivet af palme-, oliven- og pinjetræer.

 

På hotellet findes et væld af faciliteter og aktiviteter for både store og små. Her er flere pools, heraf en pool med vandrutsjebaner (åben et par timer hver for- og eftermiddag) og en børnepool til de mindste børn. Her er hele to private sandstrande at vælge imellem, heraf én forbeholdt voksne.

 

Skal du være aktiv under ferien, kan du f.eks. spille tennis eller minigolf, træne i fitnessrummet, spille basketball eller bordtennis eller deltage i yoga- og zumbaundervisning. Derudover arrangerer hotellets animation-team aktiviteter og underholdning for både børn og voksne, ligesom der lejlighedsvis afholdes udendørs koncerter. I SPA centret kan du forkæle dig selv med bl.a. hamam, sauna og massage (alle behandlinger mod betaling).

 

Club Marvy By Paloma ligger ca. 1,5 km fra den lille landsby Özdere, ca. 35 km fra Kusadasi og ca. 60 km fra Izmir. I Özdere findes et godt udvalg af butikker og restauranter.

 

Trådløst internet er tilgængeligt overalt på hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og det er derfor ikke muligt streame film etc.

Værelserne

Comfort Room

Elegant indrettede værelser for 2 personer med mulighed for en opredning på sovesofa til ét barn. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, centralt styret aircondition, minibar (mod betaling), sikkerhedsboks, TV, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Comfort Room med delvis havudsigt

Elegant indrettede værelser for 2 personer med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng samt en briks, centralt styret aircondition, minibar (mod betaling), sikkerhedsboks, TV, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse

Elegant indrettede værelser for op til 5 personer. Værelserne er indrettet med to separate soverum med hhv. en dobbeltseng og to enkeltsenge, sovesofa, centralt styret aircondition, minibar (mod betaling), sikkerhedsboks, TV, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Måltider

Full Board +

 

Morgenmad                                

Sen morgenmad                        

Frokost                                           Inkl. vin/øl/sodavand og vand                           

Middag                                           Inkl. vin/øl/sodavand og vand

Midnight Snack                                                       

 

Boho Snacks                                 18+

Bliss Snacks

 

A’la Carte                                     Ét måltid inkl. Husk at reservere bord! Drikkevarer ekskl.

 

Degirmen                                      18+

Iskele Meyhane

 

Boa Steak & Burger                   Mod betaling

Boho Simply Seafood               Mod betaling, 18+

 

OBS – Drikkevarer er ikke inkl., medmindre andet er anført!

 

 

Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, behandlinger i Spa centret, motoriserede vandsportsaktiviteter og nogle faciliteter kan benyttes mod ekstra betaling.

 

Vær opmærksom på, at nogle af hotellets faciliteter – herunder nogle af a’la carte restauranterne og nogle barer – er forbeholdt voksne (18+).

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

 

Club Marvy Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes