OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Club Hotel Anjeliq

Søg pris og ledighed
Brief Info
Godt All Inclusive hotel for hele familien, kun 8 km fra Alanya.
Hotellet

Club Hotel Anjeliq er et 3+ stjernet hotel, beliggende ca. 4 km fra den lille ferieby Konakli og ca. 8 km fra Alanya. Her er plads til både børn og voksne der foretrækker liv og glade dage fremfor en stille ferie.

 

Hotellet består af en hovedbygning og 7 mindre Club-bygninger (her er ikke elevator). Uanset om du er til fest og farver eller afslapning ved stranden, er der rig mulighed for begge dele. Her er 2 pools, heraf en med 3 vandrutsjebaner, samt en børnepool. Foretrækker du sand og saltvand, kommer du let til stranden, ved at benytte tunnelen under vejen.

 

I perioden 1/5 – 30/9 sørger hotellets animationteam for, at ingen kommer til at kede sig. De arrangerer sjove aktiviteter i dagtimerne, og underholdning i hotellets eget amfiteater om aftenen. I hotellets diskotek er der fest og farver helt til kl. 02:00.

 

Du kan også pleje dig selv i hotellets eget spa center med hamam, dampbad, sauna og massage (alle behandlinger mod betaling). Her er også et fitnessrum med, et minimarked, frisør, billard, mini-fodboldbane, beachvolley og 2 mødelokaler. Alle børn i alderen 4-11 kan møde nye venner i miniklubben (her tales ikke skandinavisk), hvor der også er en legeplads.


Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet mod betaling. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign. 

Værelserne

Standardværelse i hovedbygning:

Pænt indrettede værelser til 2-3 personer, med mulighed for en opredning (feltseng). Alle værelser indeholder en dobbeltseng og en enkeltseng, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder 1,5 L vand ved ankomst og genopfyldes mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse i hovedbygning:

Pænt indrettede værelser til 4 personer, med mulighed for en opredning (feltseng). Alle værelser indeholder to soveværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert værelse, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder 1,5 L vand ved ankomst og genopfyldes mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Standardværelse i club bygning:

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning (feltseng). Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder 1,5 L vand ved ankomst og genopfyldes mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.  

 

Familieværelse i club bygning:

Pænt indrettede værelser til 4 personer, med mulighed for en opredning (feltseng). Alle værelser indeholder to soveværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert værelse, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder 1,5 L vand ved ankomst og genopfyldes mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Standardværelse med jacuzzi i club bygning:

Pænt indrettede værelser til 2 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder 1,5 L vand ved ankomst og genopfyldes mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og terrasse med jacuzzi. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.  

Mad & Drikke
All Inclusive

Morgenmad07:30 –10:00 
Sen morgenmad10:00 – 10:30 
Frokost12:30 – 14:00 
Middag19:00 – 21:00 
   
Snacks10:00 – 16:00

På Stranden
Kaffe, te og kage17:00 – 18:00 
   
Lobby Bar10:00 – 23:00

 
Pool Bar10:00 – 23:00  
Beach Bar11:00 – 17:00 
Diskotek23:00 – 02:00Drikkevarer mod betaling
   
A'la CarteMod betalingHusk at reservere bord
Tyrkisk / fisk19:00 - 21:00 

Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, motoriserede vandsportsaktiviteter, og nogle faciliteter er ikke inkl. i All Inclusive konceptet. Strandhåndklæder udlånes mod betaling. Madrasser til solsenge på stranden kan lejes mod betaling.

 

Støj fra hotellets udendørs diskotek og aktiviteter/underholdning kan forekomme.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Club Hotel Anjeliq Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes