Club Dizalya Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Club Dizalya Hotel

Søg pris og ledighed
Info

Pool - Børnepool - Vandrutsjebane - Strand -
Miniklub - Spa - Internet - Konakli 2 km - Alanya Centrum 12 km 

Hotellet

Club Dizalya er et dejligt 4 stjernet hotel beliggende ca. 2 km fra Konakli og 12 km fra Alanya. Hotellet består af en hovedbygning og flere mindre ”villa-bygninger”, og overalt på hotellet er man omgivet af smukke blomster, høje palmetræer og frodige buske. Her er både plads til både afslapning i rolige omgivelser og sjove timer ved poolen og stranden.

 

Hotellet råder over to pools, heraf en med to vandrutsjebaner, og 2 børnepools. Fra hotelområdet er der direkte adgang til stranden hvor der, ud over solsenge og liggestole i sandet, også er en stor badebro.

 

Club Dizalya har faciliteter for både børn og voksne: De 4-12 årige kan møde nye venner i miniklubben (her tales ikke skandinavisk) eller have det sjovt på legepladsen, og de voksne kan forkæle sig selv i Spa centret, som både tilbyder hamam, sauna og massage (mod betaling). Her er også et fitnessrum. Hotellets animation team arrangerer jævnligt aktiviteter og underholdning for både store og små i både dag- og aftentimerne.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

 

Værelserne

Standardværelse

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand og sodavand ved ankomst – genopfyldes med vand), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer.

Vær opmærksom på, at økonomiværelser ikke har balkon!

 

Villa-værelse – anneks

Pænt indrettede værelser til 3 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, sovesofa, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand og sodavand ved ankomst – genopfyldes med vand), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke

All Inclusive

 

Måltider og snacks

 

Morgenmad

07:30 – 10:00

Frokost

12:30 – 14:00

Snacks

11:30 – 16:00

Is

16:00 – 17:00

Vafler (3 dage om ugen)

15:00 – 16:00

Kaffe, te og kage

16:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

 

 

 

 

Barer

 

Lobby Bar

10:00 – 22:00

Snack Bar

11:30 – 16:00

Garden Bar

10:00 – 24:00

 

 

Friskpresset frugtjuice, tyrkisk kaffe, drikkevarer på flaske, snacks, importerede drikkevarer og nogle faciliteter, herunder bl.a. billard, airhockey og vandsportsaktiviteter på stranden  er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

 

Strandhåndklæder kan lejes mod depositum.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Pools, vandrutsjebane, badebro, udendørs restaurant og bar og andre faciliteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

 

Club Dizalya Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes