Club Dizalya Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Club Dizalya Hotel
Konaklı, 07491 Alanya/Antalya Kort
Hotellet

Club Dizalya er et dejligt 4 stjernet hotel beliggende ca. 2 km fra Konakli og 12 km fra Alanya. Hotellet består af en hovedbygning og flere mindre ”villa-bygninger”, og overalt på hotellet er man omgivet af smukke blomster, høje palmetræer og frodige buske. Her er både plads til både afslapning i rolige omgivelser og sjove timer ved poolen og stranden.

 

Hotellet råder over to pools, heraf en med to vandrutsjebaner, og 2 børnepools. Fra hotelområdet er der direkte adgang til stranden hvor der, ud over solsenge og liggestole i sandet, også er en stor badebro.

 

Club Dizalya har faciliteter for både børn og voksne: De 4-12 årige kan møde nye venner i miniklubben (her tales ikke skandinavisk) eller have det sjovt på legepladsen, og de voksne kan forkæle sig selv i Spa centret, som både tilbyder hamam, sauna og massage (mod betaling). Her er også et fitnessrum. Hotellets animation team arrangerer jævnligt aktiviteter og underholdning for både store og små i både dag- og aftentimerne.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

 

Værelserne

Standardværelse

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand og sodavand ved ankomst – genopfyldes med vand), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer.

Vær opmærksom på, at økonomiværelser ikke har balkon!

 

Villa-værelse – anneks

Pænt indrettede værelser til 3 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, sovesofa, TV, telefon, aircondition, minibar (indeholder vand og sodavand ved ankomst – genopfyldes med vand), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar eller brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke

All Inclusive

 

Måltider og snacks

Morgenmad

07:30 – 10:00

Frokost

12:30 – 14:00

Snacks

11:30 – 16:00

Is

16:00 – 17:00

Vafler (3 dage om ugen)

15:00 – 16:00

Kaffe, te og kage

16:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:00

  

Barer 

Lobby Bar

10:00 – 22:00

Snack Bar

11:30 – 16:00

Garden Bar

10:00 – 24:00

 

 

Friskpresset frugtjuice, tyrkisk kaffe, drikkevarer på flaske, snacks, importerede drikkevarer og nogle faciliteter, herunder bl.a. billard, airhockey og vandsportsaktiviteter på stranden  er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

 

Strandhåndklæder kan lejes mod depositum.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Pools, vandrutsjebane, badebro, udendørs restaurant og bar og andre faciliteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

 

Ekstra ydelser

Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Vandrutsjebane - Strand - Miniklub - Spa - Internet - Konakli 2 km - Alanya Centrum 12 km 

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser