Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Cleopatra Golden Beach Hotel

Søg pris på ledige værelser
Info

All Inclusive 

Hotellet

Cleopatra Golden Beach er et fint mellemklassehotel, kun et stenkast fra Kleopatra Stranden, og en kort spadseretur fra Alanya centrum. Hotellet er et fint valg for alle, der gerne vil bo tæt på både strand og by, og ikke stiller store krav til mange faciliteter på hotellet.

Hotellet består af 4 bygninger, og lobbyen og restauranten er nyrenoveret. Til hotellet hører også en lille pool med integreret børnepool og en lille solterrasse med få solsenge. Langt de fleste foretrækker dog at tilbringe dagen på stranden, hvor hotellet har sit eget område (strand nr. 13). Her kan man benytte solsenge og parasoller mod betaling. Vær opmærksom på, at All Inclusive ikke er gældende på stranden.

I hotellets spa-center kan du slappe af og forkæle dig selv med både tyrkisk bad, sauna og massage (alle behandlinger er mod betaling).  


Værelserne

Standardværelse

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke
All inclusive
Morgenmad : 07:30 – 10:00
Middagsmad : 12:30 – 14:00
Snacks : 15:00 – 16:00
The, kaffe & kage : 17:00 – 18:00
Middag : 19:00 – 21:00
Poolbar : 11:00 – 22:30
 
Importerede drikkevarer, frisk presset juice, sikkerhedsboks, telefon og nogle faciliteter er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

Udendørs faciliteter såsom restauranter, barer og pools kan være lukket i lavsæsonen, eller når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres uden at Mixx Travel informeres herom.

Cleopatra Golden Beach Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes