CHC Marilena Hotel Grækenland Kreta Heraklion
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
CHC Marilena Hotel
Eleftheriou Venizelou & Mpoumpoulinas str. 1 - 714 14, Gazi, Crete, Greece Kort
Hotellet


Vær opmærksom på, at vi ikke har guider i Amoudara. Vores guider i Chania kan kontaktes pr. telefon.


CHC Marilena Hotel er et dejligt hotel beliggende centralt i den lille, hyggelige ferieby Amoudara, kun 6 km fra Kretas hovedstad Heraklion. I Amoudara er tempoet roligt, og området er derfor et oplagt valg til en afslappende sol og badeferie.

 

Hotellet byder på et fint poolområde med solsenge, parasoller, poolbar og naturligvis en pool. Vi kan også varmt anbefale et besøg på den dejlige sandstrand, som ligger kun 150 m fra hotellet.

 

I perioden juni – september sørger hotellet for aktiviteter og underholdning nogle dage om ugen – både om dagen og om aftenen. Her vil det være muligt at opleve den ægte kretensiske stemning, når der optrædes med traditionel folkedans.

 

Gratis, trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc.

 

I Amoudara findes et fint udvalg af tavernaer, restauranter og små butikker. Derudover ligger Kretas mest besøgte seværdighed Knossos kun ca. 20 min. kørsel fra Amoudara. 

Værelserne

Standardværelse

Pæne, moderne indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning på sovesofa. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, sovesofa, aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks (mod betaling), minikøleskab og balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet, telefon og hårtørrer.

 

Familieværelse – ét stort rum

Pæne, moderne indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning på sovesofa samt en opredning på feltseng. Alle værelser indeholder to enkeltsenge, sovesofa, aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks (mod betaling), minikøleskab og balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet, telefon og hårtørrer.

 

Familieværelse

Pæne, moderne indrettede værelser til 4 personer. Alle værelser består af to soverum med hhv. en dobbeltseng og 2 enkeltsenge. Derudover indeholder værelset aircondition, TV, telefon, sikkerhedsboks (mod betaling), minikøleskab og balkon eller terrasse. Badeværelse med badekar/brusekabine, toilet, telefon og hårtørrer. 

Måltider

All Inclusive


Måltider & Snacks

Morgenmad

07:00 – 10:15

Frokost

12:00 – 14:00

Snacks - juni-september

10:00 – 17:00

Souvlaki/Gyros – juni-september

18:30 – 22:30

Middag

19:00 – 21:00

 

 

Barer

Lobby Bar*

17:30 – 01:00*

Pool Bar

10:00 – 18:00

 

* I tidsrummet 23:00 – 01:00 mod betaling!

 

 

Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske og friskpresset frugtjuice er ikke inkl. i All Inclusive konceptet. Nogle faciliteter, herunder billard og airhockey mod betaling

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Udendørs restauranter, barer, pools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Ekstra ydelser

Leje af sikkerhedsboks:            Ca. 11 Euro pr. uge, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

 

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:     0,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:            1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                   3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                   4 Euro

Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Gratis internet – Restaurant – Bar

I centrum (Amoudara) – Heraklion 6 km – Strand 150 m

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser