OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Charisma De Luxe Hotel

Søg pris og ledighed
Hotellet

Charisma De Luxe Hotel er et dejligt 5 stjernet hotel, beliggende lige ud til havet, og kun et par kilometer fra Kusadasi’s hyggelige bymidte, hvor du finder et stort udvalg af restauranter, butikker og et livligt natteliv.

 

Her er to swimmingpools, børnepool, jacuzzi og en dejlig solterrasse med direkte adgang til hotellets private strand. Her kan du nyde solen fra den store badebro. Står der afslapning og selvforkælelse på programmet, er der rig mulighed for dette i Spa centret. Her er både indendørs pools for både børn og voksne, hamam, sauna, dampbad, salt- og snerum og et fitnessrum.

 

I miniklubben kan alle børn mellem 4-12 år hygge sig med sjove aktiviteter (her tales ikke skandinavisk – åben 15/6 – 31/8). Derudover findes her minigolf, bordtennis, dart etc., samt to restauranter, poolbar, lobby bar og en strandbar (åben juni-september).

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil, og det er derfor ikke muligt streame film etc. 

Værelserne

Standardværelse

Elegante værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med badekar, toilet og hårtørrer.

 

Superiorværelse

Elegante værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, centralt styret aircondition, minikøleskab, el-kedel, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet, hårtørrer og badekåber.

 

Deluxeværelse

Store, elegante hjørneværelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, centralt styret aircondition, minikøleskab, el-kedel, sikkerhedsboks, strygebræt og strygejern samt balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet, hårtørrer og badekåber. 

Mad & Drikke

Morgenmad inkl.

Charisma De Luxe Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes