Cats Catty Garden Hotel Tyrkiet Antalya-området Side
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Cats Catty Garden Hotel
Hotellet

Cats Catty Garden Hotel er et godt mellemklassehotel af ældre dato, som igennem flere år har været populært blandt skandinaviske gæster.  Hotellet tilbyder All Inclusive, og er beliggende i gåafstand til både stranden og Sides hyggelige havn. I området omkring hotellet findes et lille udvalg af butikker og restauranter.

 

I hotellets have kan du køle dig af i skyggen under et frugttræ. Her er også et hyggeligt poolområde med pool, børnepool, en vandrutsjebane (aldersgrænse 10 år eller ifølge med en forælder – åben fra 10:00 – 12:30 og 14:00 – 17:00) samt billard og bordtennis (mod betaling). Hotellet byder også på en lille SPA-afdeling som kan benyttes mod betaling.

 

I højsæsonen tilbyder hotellet transport til/fra stranden. Et par gange om ugen arrangerer hotellet let underholdning om aftenen.

 

Vær opmærksom på, at hotellet ikke har elevator og at der på hotellet er både trapper og niveauforskelle. Hotellet anbefales derfor ikke til gangbesværede.

 

Gratis trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen og i restauranten, og på værelserne mod betaling. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Værelserne

Standardværelse

Pænt indrettede værelser til 3 personer, med mulighed for en ekstra opredning til et barn. Alle værelser indeholder en dobbeltseng og en enkeltseng, aircondition, telefon, minibar (mod betaling), el-kedel og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse

Pænt indrettede værelser til 4 voksne og ét barn. Alle værelser indeholder en dobbeltseng, to enkeltsenge og en sovesofa eller en køjeseng, samt et opholdsrum med køkken uden kogeplader og køkkenudstyr. Derudover indeholder værelset aircondition, telefon, minibar (mod betaling), el-kedel og balkon.  Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke

Enkel All Inclusive

 

Morgenmad

08:30 – 10:00

Frokost

12:30 – 14:00

Middag

19:30 – 21:00

Kaffe, te og kage

16:00 – 17:00

Bar

10:30 – 22:30

 

Importerede drikkevarer, specialkaffe, drikkevarer serveret på flaske og friskpresset frugtjuice indgår ikke i Enkel All Inclusive konceptet.

 

Ingen servering af alkohol for personer under 18 år.


Ét pool- og strandhåndklæde pr. person inkl. Skift af pool- og strandhåndklæde Euro 1.-.


Høj musik fra hotellets underholdnings- og aktivitetsprogram vil forekomme.


Udendørs restauranter, barer, pools, strand og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen, og når vejret ikke tillader konstant brug. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – Restaurant – Bar – Internet

Strand 800 m – Lokalt centrum 0 m – Side Centrum 2 km – Antalya Lufthavn ca. 65 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser