Castellum Suites Grækenland Rhodos Rhodos
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Castellum Suites
Rhodos, Ag.Ioannou 8 - Nea Poli Kort
Hotellet
Lejlighedshotellet tager med glæde imod gæsterne i en 5-etagers bygning med elevator og 71 værelser. I den 24-timers reception er der til enhver tid mulighed for at foretage check-in og check-out. Hotellet rummer forskellige behageligheder som sikrer et komfortabelt og ubekymret ophold, herunder bagageopbevaring, en safeboks, en fjernsynsstue, biludlejning, roomservice i bestemte tidsrum, en hotellæge og et rygerområde. Via WLAN-netværket (uden gebyr) kan gæsterne gå på internettet. Ved udflugtsskranken tilbydes der råd og vejledning ved reservering af udflugter. Der findes faciliteter der er velegnede til gæster i kørestol. I et supermarked og en række andre butikker kan der shoppes og oses. Til overnatningsstedets udendørsarealer hører en dejlig have og en legeplads. Bilen kan gæsterne parkere i parkeringsgaragen eller på parkeringspladsen (uden gebyr).
Placering
Cityhotellet i 4-stjerne-kategorien ligger omtrent 2 km fra Rhodos bys livlige turistiske centrum.
Værelserne
På værelserne findes der et klimaanlæg og varme med individuel regulering. På nogle af værelserne hører der en altan til standardindretningen. Møbleringen af værelserne indbefatter dobbeltseng. Alternativt kan der reserveres separate soveværelser. Gæsterne kan bede om ekstrasenge. En safeboks er det sikreste sted for gæsternes ejendele. Kogenichen er udstyret med køleskab, komfur og mulighed for at lave te/kaffe. Yderligere komfort tilbydes gæsterne i form af et strygejern og et strygebræt. Desuden findes der telefon, fjernsyn og WiFi (uden gebyr). På badeværelset, som er udstyret med brusebad og badekar, er der ligeledes en hårtørrer og badekåber. Der kan bestilles værelser egnede til gæster i kørestol med barrierefrit badeværelse. Lejlighedshotellet tilbyder ikkeryger- og rygerværelser.
Mad & Drikke
Der er forskellige gastronomiske faciliteter, såsom en restaurant, en café og en bar. Der tilbydes morgenmad, frokost og aftensmad.
Sport og aktiviteter
Det udendørs poolområde omfatter et badeområde for børn og egner sig fremragende til aktive fridage samt til gæster der dyrker vandsport regelmæssigt. På solterrassen står der behagelige liggestole og skyggefulde parasoller klar til brug. Der er tillige en snackbar ved swimmingpoolen. Lidt afveksling tilbydes i form af et fitnessstudie og billard. For voksne arrangeres der et underholdningsprogram. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 127107
Payment Type
Følgende kreditkort accepteres: Visa og MasterCard.
Vis mere Vis mindre
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser