OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Campus Hill Hotel

Søg pris og ledighed
Hotellet

Campus Hill Hotel er et nyt 5 stjernet hotel, beliggende i smukke, grønne omgivelser i Kestel, ca. 10 km øst for Alanya. Hotellet er et godt valg for par og familier med børn, som vil bo godt, og planlægger at tilbringe en stor del af ferien på hotellet.

 

På hotellet finder du et godt poolområde med solterrasse, swimmingpool med 3 vandrutjsebaner og en børnepool. Hotellets private strand ligger ca. 2 km fra hotellet, og flere gange dagligt arrangerer hotellet gratis transport til/fra stranden. Her kan du – ud over at nyde solen og havet – også spille beachvolley og prøve kræfter med forskelllige former for vandsportsaktiviteter (mod betaling).

 

I dagtimerne arrangerer hotellets animation-team sjove aktiviteter for både store og små, og om aftenen sørger de for underholdning i form af flotte shows. Alle børn i alderen 4-12 år kan møde nye venner i mini-klubben (her tales ikke skandinavisk), som bl.a. arrangerer mini-disco og andre sjove aktiviteter.

 

Der er rig mulighed for selvforkælelse i hotellets eget Spa-center, hvor du også finder en indendørs pool og et fitness rum.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er meget ustabil, og at det sjældent er muligt at streame film etc.

 

Shuttlebus service til Alanya centrum: 1 Euro pr. person pr. vej.

Værelserne

Standardværelse

Pænt indrettede værelser for 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, centralt styret aircondition, minibar (indeholder vand), sikkerhedsboks (mod betaling), TV, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse

Elegant indrettede værelser til 4 personer. Værelset indeholder et soverum som indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, samt et opholdsrum med sovesofa. Derudover centralt styret aircondition, minibar (indeholder vand), sikkerhedsboks (mod betaling), TV, telefon og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke
All Inclusve
Morgenmad : 07:00 - 10:00
Sen morgenmad : 10:00 - 11:00
Frokost : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
 
Snacks : 14:00 - 16:30
Patisserie : 16:30 - 18:30
Midnight snack : 00:00 - 01:00
 
Restaurant Bar : 07:00 - 11:00
Restaurant Bar : 12:30 - 14:00
Restaurant Bar : 19:00 - 21:00
Café Bar : 09:00 - 00:00
Beach Bar : 10:00 - 17:00
Disco Bar : 23:00 - 01:00 - Mod betaling
 
Importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, behandlinger i Spa centret, motoriserede vandsportsaktiviteter og nogle faciliteter er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

Alkoholiske drikkevarer i Beach Baren mod betaling. Alle drikkevarer i Disco Baren mod betaling.

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Campus Hill Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes