Caligo Apart Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Caligo Apart Hotel

Søg pris og ledighed
Info

Pool - Børnpool - Bar - Restaurang - Spa

Gratis internet  - Kleopatrastranden 100 m - Centrum 500 m.

Hotellet

Caligo Apart er et charmerende og hyggeligt lejlighedshotel med en helt fantastisk beliggenhed, og det er ikke så underligt, at hotellet igennem flere år har været et meget populært blandt skandinaviske gæster. Mere centralt kan du næsten ikke bo! Hotellet ligger ca. 50 m fra til Damlatas drypstens-grotten og Alanyas Arkæologiske Museum og kun ca. 500 m fra marinaen.

 

Hotellet består af 5 mindre bygninger, og overalt på området er du omgivet af smukke buske og træer. Det lille pool område, hvor du finder en pool og en børnepool egner sig fint til en dukkert, men med Kleopatra stranden kun ca. 30 m fra hotellet, vil det nok være her du vil foretrække at tilbringe dagen.

 

Restauranten bliver hurtigt de fleste gæsters samlingspunkt. Her serveres morgenmaden, og du kan også købe både en let frokost og aftensmad, hvis du ikke har lyst til at forlade hotellet.

 

Trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen og ved poolområdet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

 

Vær opmærksom på, at hotellet i perioden 10/6 – 17/8 er meget besøgt af store grupper af unge mennesker.

Værelserne

Studiolejlighed

Lyse, pænt indrettede et-værelses lejligheder til max 2 personer. Alle lejligheder er indrettet med et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, aircondition og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. De fleste studiolejligheder er beliggende på 5. sal, og har skrå vægge.

 

To værelses lejlighed

Lyse, pænt indrettede to-værelses lejligheder til max 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng eller to enkeltsenge og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og en eller to sovesofaer. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, TV, aircondition og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Caligo Apart Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes