Bella Bravo Apart Tyrkiet Antalya-området Alanya
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Bella Bravo Apart

Søg pris og ledighed
Info

 Ingen Pension 

Pool - Børnepool - Bar - Restaurant - Gratis trådløst internet (lobby)


Strand 50 m - Alanya centrum 5 km.


Hotellet

Bella Bravo Apart er et hyggeligt lejlighedskompleks i Oba. Her vil du være tæt på både stranden og det gode udvalg af butikker og restauranter i Oba. For at komme til stranden og den smukke promenade, skal du bare krydse vejen.


Dage kan nydes i det hyggelige poolområde, hvor du vil finde en pool med vandrutsjebane og en børnepool. På hotellet er der også en lille legeplads.


Alle lejlighederne er indrettet med et tekøkken, som giver frihed til at forberede lette måltider, når sulten melder sig. Det er selvfølgelig også muligt at købe lækre retter i hotellets restaurant. Når mørke falder på, kan du nyde en farverig drink i poolbaren.


Alanya centrum ligger ca. 3 km fra hotellet. Du kan slentre langs strandpromenaden eller bruge de lokale busser, der stopper lige udenfor hotellet. Trafikstøj vil forekomme ved poolområdet og i nogle af lejlighederne.


Trådløst internet er tilgængeligt i lobbyen og ved poolområdet. Vær opmærksom på, at forbindelsen er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film osv. 


Værelserne

To værelses lejlighed:


Lyse, pænt indrettede to-værelses lejligheder til op til 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med dobbeltseng eller to enkeltsenge og kombineret sove- og opholdsstue med åbent køkken og en eller to sovesofaer. I lejligheden finder du te-køkken, med de mest nødvendige køkkenredskaber Tv, airconsition (mod betaling), pengeskab (betalt) og balkon. Badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Bella Bravo Apart Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes