Belair Hotel Grækenland Rhodos Rhodos
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Belair Hotel
Ialyssos Avenue Ixia 85101, Rhodos Kort
Hotellet

Belair Hotel har en perfekt beliggenhed, kun et stenkast fra stranden i det centrale Ixia. Hotellet er et godt valg for alle, som vil bo på et godt hotel med en elegant atmosfære, og som gerne vil have morgenmad og middag inkluderet i rejsens pris.

Hotellet har to gode poolområder med solsenge og parasoller og en poolbar, hvor man kan nyde en kølig drinkg. Her er selvfølgelig også to børnepools til de mindste børn. Stranden ligger kun en kort spadseretur fra hotellet, og her kan man både dovne i skyggen og bade i det funklende hav.

Morgenmad og middag er inkl. i opholdet, og i snackbaren kan man også købe letter etter. En par aftener om ugen arrangerer hotellet underholdning. En kort gåtur fra hotellet findes der flere indbydende restauranter, traditionelle tavernaer og små, hyggelige butikker. Lokker nattelivet i Rhodos by er det let at gå eller at tage en taxa hertil. 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil og at det ikke er muligt at streame film og lign. 

Værelserne

Standardværelse

Pænt indrettede værelser for 2 personer med mulighed for en ekstra opredning. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, minikøleskab, aircondition (i perioden juni – september), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer. 

 

Familieværelse

Pænt indrettede værelser for 3 personer. Rummet består af to soverum adskilt af en skydedør. Rummet er indrettet med hhv. en lille dobbeltseng og to enkeltsenge i hvert rum, TV, minikøleskab, aircondition (i perioden juni – september), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke

Halvpension (morgen- og aftensmad) inkl.


Vær opmærksom på, at det ifølge hotellets dresscode ikke er tilladt at benytte restauranten iklædt badetøj, T-shirt uden ærmer, shorts og klipklapper/badesandaler.

Ekstra ydelser

Leje af sikkerhedsboks:                              Ca. 3 euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.


De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:   0,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:         1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:               3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:               4 Euro

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – Restaurant – Bar – Gratis internet
Strand 50 m - Rhodos centrum 4 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser