Begonville Apart Hotel Tyrkiet Antalya-området Side
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Begonville Apart Hotel
Kenan Evren Cad. No:4 Side Mah. Manavgat / Antalya Kort
Hotellet

Begonville Apart Hotel er et ældre, men meget hyggeligt lejlighedshotel beliggende i gåafstand til både stranden og Sides charmerende gamle bydel.

 

Her er et mindre poolområde med pool, børnepool og solterrasse. I poolbaren kan du købe nyde en kold drink, og om aftenen dækkes der op til middag rundt om poolen. Til hotellet hører også en have, hvor der bla. er en legeplads. De voksne kan nyde et par afslappende timer i hamam.

 

Den børnevenlige sandstrand ligger ca. 800 m fra hotellet, og i højsæsonen arrangerer hotellet gratis shuttlebus hertil et par gange om dagen.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder . Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Værelserne

Standardværelse

Enkelt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle lejligheder er indrettet med et kombineret sove- og opholdsrum med lille te-køkken. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, telefon, minikøleskab, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, hårtørrer og toilet.

 

To værelses lejlighed

Enkelt indrettede to-værelses lejligheder for 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og to sovesofaer. Lejlighederne indeholder lille te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, hårtørrer og toilet.

Mad & Drikke

 Måltider og drikkevarer er ikke inkl.

 

Ekstra ydelser

Sikkerhedsboks:                                                      Ca. 11 euro pr. uge som betales direkte til hotellet.

Leje af poolhåndklæde:                                       Ca.   3 euro pr. uge som betales direkte til hotellet.

 

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende og kan ændres, uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool - Børnepool - Restaurant - Bar - Gratis WİFİ - Strand ca. 800 m – Side centrum ca. 2 km.

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser