Begonville Apart Hotel Tyrkiet Antalya-området Side
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Begonville Apart Hotel

Tyrkiet / Antalya-området
Kenan Evren Cad. No:4 Side Mah. Manavgat / Antalya
Vis på kort

Begonville Apart Hotel

Søg pris og ledighed
Info

Pool - Børnepool - Restaurant - Bar

Gratis WİFİ - Strand ca. 800 m – Side centrum ca. 2 km.

Hotellet

Begonville Apart Hotel er et ældre, men meget hyggeligt lejlighedshotel beliggende i gåafstand til både stranden og Sides charmerende gamle bydel.

 

Her er et mindre poolområde med pool, børnepool og solterrasse. I poolbaren kan du købe nyde en kold drink, og om aftenen dækkes der op til middag rundt om poolen. Til hotellet hører også en have, hvor der bla. er en legeplads. De voksne kan nyde et par afslappende timer i hamam.

 

Den børnevenlige sandstrand ligger ca. 800 m fra hotellet, og i højsæsonen arrangerer hotellet gratis shuttlebus hertil et par gange om dagen.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder . Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Værelserne

Standardværelse

Enkelt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle lejligheder er indrettet med et kombineret sove- og opholdsrum med lille te-køkken. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, telefon, minikøleskab, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, hårtørrer og toilet.

 

To værelses lejlighed

Enkelt indrettede to-værelses lejligheder for 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent køkken og to sovesofaer. Lejlighederne indeholder lille te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, hårtørrer og toilet.

Mad & Drikke

 Måltider og drikkevarer er ikke inkl.

 

Ekstra ydelser

Sikkerhedsboks:                                                      Ca. 11 euro pr. uge som betales direkte til hotellet.

Leje af poolhåndklæde:                                       Ca.   3 euro pr. uge som betales direkte til hotellet.

 

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende og kan ændres, uden at Mixx Travel informeres.

Begonville Apart Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes