Azure by Yelken Hotel Tyrkiet Bodrum Bodrum
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Azure by Yelken Hotel
Peksimet Mah. 5513 Sok. No:9/1 Turgutreis - Bodrum / Mugla Kort
Hotellet

Vær opmærksom på, at Mixx Travel ikke har guider i Bodrum. Vores guider kan kontaktes pr. telefon.


Azure By Yelken er et dejligt hotel af høj standard. Hotellet er ideelt for alle, som har planer om at skulle tilbringe størstedelen af ferien på hotellet, og ikke har lyst til at bruge dyrebar ferietid på at skulle bekymre sig om, hvor næste måltid skal indtages.

 

Hotellet byder på et godt poolområde med pool og børnepool, en ”Relax” pool og en separat pool med 2 vandrutsjebaner. Fra poolområdet er der direkte adgang til hotellets private strand, hvor det både er muligt at bade fra strandbredden og fra den store badebro. Her er også mulighed for at prøve kræfter med forskellige former for vandsportsaktiviteter (mod betaling). 

 

Hotellets eget animationteam sørger for, at ingen kommer til at kede sig. De arrangerer sportsaktiviteter og konkurrencer i dagtimerne, og om aftenen er der underholdning med musik og shows. Børn i alderen 4 – 12 år kan møde nye venner i miniklubben (her tales ikke skandinavisk). Det er også muligt at udfordre dine rejsefæller med et slag bordtennis, billard eller dart.

 

I SPA centret er der rig mulighed for at forkæle sig selv. Her er både hamam, sauna og dampbad og mulighed for en dejlig, afslappende massage (alle behandlinger mod betaling). 

 

Hotellet består af 2 hovedbygninger og en ”boutique”-bygning. Værelserne fordeles af hotellet.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.   

Værelserne

Økonomiværelse – Uden balkon

Pænt indrettede værelser til 2 personer med mulighed for en opredning. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, centralt styret aircondition, telefon, minibar (indeholder vand, danskvand og sodavand ved ankomst. Genopfyldes med vand og danskvand) og sikkerhedsboks. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Standardværelse

Pænt indrettede værelser til 2 personer med mulighed for en opredning. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, centralt styret aircondition, telefon, minibar (indeholder vand, danskvand og sodavand ved ankomst. Genopfyldes med vand og danskvand), sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Superiorværelse

Storte og pæntindrettede værelser til 2 personer med mulighed for to opredninger. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, sovesofa, TV, centralt styret aircondition, telefon, minibar (indeholder vand, danskvand og sodavand ved ankomst. Genopfyldes med vand og danskvand), sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke

Ultra All Inclusive

 

 

Måltider & Snacks

 

Morgenmad

07:00 – 10:00

Sen morgenmad

10:00 – 10:30

Frokost

12:30 – 14:00

Snacks

12:00 – 17:00

Gözleme – Pandekager

11:00 – 15:30

Patisserie

12:00 – 17:30

Is

11:00 – 15:00

Middag

18:30 – 21:00

Midnatssnack

23:00 – 02:00

 

A’la Carte Restauranter – Ét måltid i én A’la Carte restaurant inkl. Husk at reservere bord!

 

Fisk

19:00 – 21:00

Tyrkisk

19:00 – 21:00

 

Barer

 

Lobby Bar

10:00 – 00:00

Snack Bar

24 timer

Boutique Bar

12:00 – 17:30

Disco Bar

00:00 – 02:00

 

Udvalgt, importeret alkohol, drikkevarer serveret i flaske, friskpresset frugtjuice, behandlinger i Spa centret og nogle faciliteter er ikke inkl. i All Inclusive konceptet. 

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Strandhåndklæder kan lejes mod depositum.

 

Høj musik fra animation teamets aktivitets- og underholdningsprogram kan forekomme.

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – Vandrutsjebaner – Ultra All Inclusive – Gratis internet

Privat strand 0 m - Turgutreis 5 km – Bodrum 22 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser