OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Ayma Beach Resort & Spa

Søg pris og ledighed
Hotellet

Ayma Beach Resort er et mindre 4 stjernet hotel af ældre årgang, beliggende ca. 150 fra den berømte Ladies Beach og kun 1 km fra Kusadasi centrum. Hotellet har et fint poolområde med pool, børnepool og solterrasse med solstole og parasoller. 

 

Trænger du til lidt selvforkælelse tilbyder hotellet et spa-center med tyrkisk bad, sauna, jacuzzi og massage (alle behandlinger mod betaling). Det er også muligt at få frisket frisuren op hos hotellets egen frisør.


Bliver du træt af at dase i solen, har hotellet egen tennisbane. Her er også et lille fitnessrum, og mulighed for at spille bordtennis og billard.


Trådløst internet er tilgængeligt på hotellets fællesområder. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er meget langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

 

Standardværelse:

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse:

Pænt indrettede værelser til 4 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder to soveværelser med hhv. en dobbeltseng og 2 enkeltsenge samt TV, telefon, aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine eller badekar, toilet og hårtørrer.

 

 


 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Udvalget af underholdning, aktiviteter etc. vil være begrænset uden for højsæsonen.

Ayma Beach Resort & Spa Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes