Axos Hotel Grækenland Kreta Rethymnon
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Axos Hotel
Maxis Kritis 167 Rethymnon 74100 Greece Kort
Hotellet

Vær opmærksom på, at vi ikke har guider i Rethymnon. Vores guider i Chania kan kontaktes pr. telefon.

 

Axos Hotel er et hyggeligt 3 stjernet lejlighedshotel, beliggende i Platanias, ca. 7 km fra Rethymnon. Hotellet er familieejet, og har været drevet af den samme familie i 3 generationer.

 

Det hyggelige poolområde er hotellets naturlige samlingspunkt. Her er en pool og en børnepool, og en poolbar hvor man kan købe drikkevarer, snacks og is. Der findes en god restaurant på hotellet, men der er også et godt udvalg af gode restauranter i byen. Den kilometerlange sandstrand ligger kun ca. 200 m fra hotellet, og det er let at komme til Rethymnon med offentlig transport.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Værelserne

Studio lejlighed

Pæne lejligheder til 2 personer med mulighed for en opredning. Alle lejligheder er indrettet med et kombineret sove- og opholdsrum med åbent te-køkken. Lejlighederne indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, køleskab, el-kedel, mikroovn, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

 

To værelses lejlighed

Pæne to-værelses lejligheder for 4 personer. Alle lejligheder er indrettet med et soveværelse med en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge og et kombineret sove- og opholdsrum med åbent te-køkken og to enkeltsenge/sovesofaer. Lejlighederne indeholder te-køkken med det mest nødvendige køkkenudstyr, køleskab, el-kedel, mikroovn, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer.

Måltider
Morgenmad inkl. 
Ekstra ydelser

Leje af sikkerhedsboks:            Ca. 10 Euro pr. uge, som betales direkte til hotellet.

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

 

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:     0,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:            1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                   3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                   4 Euro

Vis mere Vis mindre
Info

Pool – Børnepool – Internet - Platanias 0 m – Rethymnon 7 km – Busstoppested 150 m

 

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser