Avra Imperial Hotel Grækenland Kreta Chania-området
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Avra Imperial Hotel
TrustYou Tooltip Text
Chania
Hotellet

Avra Imperial Hotel er et skønt 5-stjernet luksushotel, beliggende i den maleriske bugt Kolymbari, 23 km vest for Chania. Hotellets unikke design er inspireret af de minoiske paladser fra antikkens tid, og i det hele taget indbyder hotellet til skønne feriedage for både børn og voksne. Skal i virkelig forkæle jer selv, kan vi varmt anbefale et ophold i et værelse med direkte adgang til en lille, privat pool.

 

Her er et godt udvalg af faciliteter for alle: 3 swimmingpools, 2 børnepools, en legeplads og miniklub, samt tennisbaner og fitnessrum. Når sulten og tørsten melder sig, er det slet ikke nødvendigt at forlade hotellet. Morgenmaden serveres i ”Basilico” restauranten, hvorfra der er en skøn udsigt over det store poolområde. I A’la carte restauranterne serveres bl.a. italienske og asiatiske specialiteter i luksuriøse omgivelser. Den store poolbar byder både på farvestrålende cocktails, alkoholfrie drikkevarer og snacks. Når aftenen falder på, inviterer lobby baren på levende musik.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil og langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

Værelserne

Deluxe Værelse

Luksuriøse værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, lille sofa, aircondition, TV, minibar (Fyldes mod betaling), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, badekar, toilet og hårtørrer.

 

Deluxe Værelse med privat pool

Luksuriøse værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller to enkeltsenge, lille sofa, aircondition, TV, minibar (Fyldes mod betaling), el-kedel, sikkerhedsboks og terrasse med 2 solsenge og lille, privat pool. Badeværelse med brusekabine, badekar, toilet og hårtørrer.

 

Familieværelse – Ét stort rum med halv skillevæg

Luksuriøse værelser til 4 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng, to sovesofaer, aircondition,

2 stk. TV, minibar (Fyldes mod betaling), el-kedel, sikkerhedsboks og balkon eller terrasse. Badeværelse med brusekabine, badekar, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke

Morgenmad inkl. 

Ekstra ydelser

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:       1,50  Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:                  3  Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                  7  Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                 10 Euro

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Vis mere Vis mindre
Info

3 pools - 2 børnepools - Legeplads - Fitnessrum - Tennisbaner
Gratis internet - Strand 100 m - Kolymbari 100 m - Chania 23 km - Chania Lufthavn ca. 44 km

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser