Atlantis City Hotel Grækenland Rhodos Rhodos
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Atlantis City Hotel
29 Ionos Dragoumi Str. 85100 Rhodos Kort
Hotellet

Atlantis City Hotel er et godt, 3 stjernet hotel med en rigtig god, central beliggenhed midt i Rhodos by. Hotellet er det helt perfekte valg for alle, som har planer om at skulle tilbringe dagen på stranden eller på opdagelse i byen, og gerne vil have alle byens tilbud lige inden for rækkevidde.

 

Her bor man 300 m fra ”Windy Beach” og 500 m fra ”Elli Beach”, så uanset hvilken strand man foretrækker, kan man let gå dertil. Når aftenen falder på kan man nyde en drink i hotellets hyggelige bar, inden det er tid til at beslutte, hvor aftenens måltid skal indtages. Fra hotellet tager det kun 10 min. at gå til den charmerende, gamle bydel.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær opmærksom på, at forbindelsen som regel er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

 

Vær opmærksom på, at hotellet ligger meget centralt, og at trafikstøj og støj fra nærliggende restauranter, barer og lign. derfor kan forekomme.

Værelserne

Standardværelse

Små, men pæne værelser til 2 personer. Alle værelser indeholder 1 dobbeltseng, TV, telefon, minikøleskab, el-kedel, aircondition, sikkerhedsboks minikøleskab og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Superior Værelse

Pæne værelser til 2 personer. Alle værelser indeholder 1 dobbeltseng, TV, telefon, minikøleskab, el-kedel, aircondition, sikkerhedsboks minikøleskab og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Mad & Drikke

Morgenmad inkl. 

Ekstra ydelser

De græske myndigheder opkræver skat på hotelovernatninger. Skatten varierer, og er afhængigt af hotellets kategori (antal stjerner) samt antal af overnatninger. Skatten skal betales direkte til hotellet ved check-in. Vær opmærksom på, at Mixx Travels klassificering af hoteller kan adskille sig fra den officielle hotelklassificering. I disse tilfælde ligger den officielle klassificering til grund for skattens størrelse.

 

Følgende skattesatser gælder pr. værelse/lejlighed pr. nat:

 

Hoteller/lejlighedshoteller 1 – 2 stjerner:                                  0,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 3 stjerner:                                        1,50 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 4 stjerner:                                              3 Euro

Hoteller/lejlighedshoteller 5 stjerner:                                              4 Euro

 

Vis mere Vis mindre
Info

Bo i hjertet af Rhodos by – Morgenmad inkl. – Gratis internet

Strand 300 m – Rhodos gamle by 800 m

Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser