Asrın Beach Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Asrın Beach Hotel
Hotellet
Denne tekst er automatisk oversat.

Stedet tilbyder 250 værelser og er med 2 elevatorer. Ved receptionen i lobbyen står det venlige personale klar med råd og vejledning. Overnatningsstedets faciliteter omfatter bagageopbevaring og en safeboks. Der tilbydes WLAN mod gebyr. Ved udflugtsskranken tilbydes der råd og vejledning ved reservering af udflugter. Der kan handles dagligvarer i supermarkedet på stedet. Der er tillige mulighed for udendørs afslapning og fred og ro i haven. Som del af hotellets yderligere faciliteter er der også en fjernsynsstue. Gæsterne kan benytte stedets parkeringspladser om ønsket. Til serviceudbuddet hører også børnepasning, lægevagt, roomservice og vasketøjsservice.
Placering
Dette hotel egner sig helt perfekt til strandferiegæster og ligger i Alanya, kun 200 m fra hotellets egen sandstrand, ved en hovedvej, og Alanyas centrum ligger omtrent 2 km væk. Lige uden for døren vil gæsterne finde forbindelser til den offentlige transport. Lufthavnen Gazipasa (GZP) ligger ca. 55 km derfra.
Værelserne
Gæsterne vil finde et behageligt indeklima på værelserne i kraft af et klimaanlæg. På nogle af værelserne hører der en altan til standardindretningen. En minibar og, mod et ekstragebyr, en safeboks står også til rådighed. Gæsterne kan lade sig underholde og kommunikere med omverdenen via det tekniske udstyr, herunder telefon, satellit-tv og WiFi. På badeværelset, som er udstyret med brusebad og badekar, er der ligeledes en hårtørrer. Desuden kan der bestilles 2 værelser indrettet til gæster i kørestol.
Mad & Drikke
Der er forskellige gastronomiske faciliteter, såsom en restaurant med klimaanlæg, en bar og en lobbybar. Forfriskende drinks fra strandbaren sørger for en skøn stemning. Med hensyn til forplejning kan der foretages reservationer med alt inklusive. En righoldig morgenbuffet (også for gæster der står tidligt eller sent op), frokost og aftensmad vil pirre alle gæsters smagsløg med et væld af variation. Overnatningsstedet stiller også snacks til rådighed. Hotellet tilbyder et sortiment af alkoholholdige og alkoholfri drikkevarer.
Sport og aktiviteter
Uanset om gæsterne søger sportslig aktivitet eller afslapning, kan de svømme et par baner i en af 2 udendørs swimmingpools, mens de små kan besøge badeområdet for børn. Vandrutsjebanen vil underholde både store og små, og i baren ved swimmingpoolen kan man bestille noget forfriskende at drikke eller lidt at styrke sig på. Liggestolene og parasollerne på solterrassen gør ferien helt perfekt. Gæster der har lyst til at bevæge sig, tilbydes mulighed for at køre på cykel/mountainbike, boccia og beachvolley. Vandsportsentusiaster vil også få det sjovt på stedet idet der tilbydes snorkling og mod betaling tilmed jetski, bananbåde, dykning og parasailing. Som del af stedets sports- og fritidsfaciliteter tilbydes der ligeledes bordtennis og aerobic. Ydermere er der mulighed for afslapning i ro og fred i wellnessområdet med en sauna og et hamam. Mod betaling tilbydes gæsterne endvidere massagebehandlinger. Til underholdningsprogrammet hører et animeringsprogram og en miniklub.
Vis mere Vis mindre
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Dato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
Angiv venligst børnenes alder fra yngst til ældst
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
4.Barns alder
5.Barns alder
OK
Tilføj værelser