OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Asena Hotel

Søg pris og ledighed
Info

Halvpension  Pool - Restaurant - Bar

​Gratis WiFi - Ladies beach 100 m. - Kusadasi centrum 2,5 km.

Hotellet

Asena Hotel er et enkelt, men godt, mellemklasse hotel, med en helt perfekt beliggenhed, lige ud til den berømte ”Ladies Beach”. Her er kun ca. 3 km til Kusadasis livlige centrum, hvor du finder et stort og varieret udvalg af butikker og restauranter. Orker du ikke at gå, kan du let og billigt komme til centrum med lokalbus, som har stoppested ca. 10 m fra hotellet.

 

Hotellets lille poolområde med børnesektion er placeret på taget, og herfra er der en fantastisk udsigt over stranden og havet. Her finder du også en lille solterrasse og en poolbar. For at komme til stranden, skal du blot krydse strandpromenaden.

 

Ophold på Asena Hotel er inkl. halvpension (morgen- og aftensmad). Måltiderne serveres enten i hotellets indendørs restaurant, eller på tagterrassen.

 

Trådløs internetforbindelse er tilgængeligt på hotellet fællesområder. Vær opmærksom på, at forbindelsen ofte er både langsom og ustabil.         

 

Udendørs restauranter, barer, swimmingpools og andre aktiviteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Værelserne

 

Standardværelse

Små, enkelt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minibar (mod betaling) og balkon. Badeværelse med brusekabine/badekar, toilet og hårtørrer. Sikkerhedsboks kan lejes i receptionen mod gebyr.

Asena Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes