Arsi Paradise Beach Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Arsi Paradise Beach Hotel

Søg pris og ledighed
Info
Pool - Børnepool - Vandrutsjebane - Gratis internet
Strand 50 m - Alanya Centrum 5 km
Hotellet

Arsi Paradise Beach Hotel er et nyrenoveret hotel beliggende i Tosmur, ca. 5 km fra Alanya centrum.  Tosmur har et fint udvalg af restauranter og butikker, og lokalbusser til Alanya centrum kører lige uden for hotellet.

 

Her er et fint poolområde med solsenge, parasoller, en stor pool med vandrutsjebane og en børnepool. Stranden ligger kun 40 m fra hotellet – man skal blot krydse hovedvejen for at komme hertil.

 

Ønsker du at tilbringe dagen på stranden, er det bare at krydse hovedgaden så får du sand imellem tæerne. Her kan du benytte solsenge og parasoller gratis.

 

Som gæst på Arsi Paradise Beach Hotel kan du mod betaling benytte SPA afdelingen på det nærliggende Arsi Blue Beach Hotel.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

 

Værelserne

Standardværelse:

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minikøleskab og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet, telefon og hårtørrer.

 

Familieværelse:

Pænt indrettede værelser til 4 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser består af 2 soverum med en dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert rum, aircondition, sikkerhedsboks (mod betaling), minikøleskab, telefon, tv og balkon. Badeværelse med toilet, brusekabine, telefon og hårtørrer. 

Mad & Drikke

All Inclusive

 

Morgenmad

07:30 – 09:00

Sen morgenmad

09:00 – 09:30

Frokost

12:00 – 13:30

Te, kaffe og kage

15:30 – 16:30

Middag

19:00 – 20:30

 

 

Pool Bar

10:00 – 23:00

 

 

Friskpresset frugtjuice, tyrkisk kaffe, drikkevarer på flaske, is, cocktails og importerede drikkevarer er ikke inkl. i All Inclusive konceptet.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Pool, restaurant, bar og andre faciliteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

 

Ekstra ydelser


Leje af sikkerhedsboks:             Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Arsi Paradise Beach Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes