Ark Suite Apart – 950 meter til den berømte Kleopatra strand
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Ark Suite Apart

Tyrkiet / Antalya-området
Kadıpaşa Mahallesi Keykubat Bulvarı No:8 07400
Vis på kort

Ark Suite Apart

Søg pris og ledighed
Info

Pool - Børnepool - Vandrutsjebaner  - Restaurant - Bar 

Gratis Internet - Kleopatrastranden 950 m. - Alanya centrum 2 km. 

Hotellet

Ark Suite Apart er et stort og indbydende lejlighedshotel, beliggende i gåafstand fra tirsdags-bazaren og markedshallerne, som hver dag bugner af frisk frugt, grøntsager og fisk. Her har du friheden til at tilberede dine egne måltider med friske råvarer.


Her er god plads til hele familien, og med både en restaurant, 2 barer og flere swimmingpools til både store og små, er det slet ikke sikkert, at du har lyst til at forlade hotellet. Her er en hyggelig have, en legeplads til de små samt bordtennis og billard. Skal du pleje dig selv, kan du benytte hotellets tyrkiske bad og sauna, eller få lokkerne sat hos frisøren.  


Den kendte Kleopatrastrand ligger ca. 950 m fra hotellet. I højsæsonen arrangerer hotellet gratis busservice til stranden.


Ønsker du ikke at lave mad selv når du er på ferie, er det muligt at tilkøbe morgenmad, halvpension eller All Inclusive. Dette tilkøbes efter ankomst, og afregnes direkte med hotellet.


Trådløst internet er tilgængeligt. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen oftest er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film og lign.

Værelserne

2 værelses lejlighed

46 pænt indrettede to-værelses lejligheder, bestående af et soveværelse og et opholdsrum med tekøkken, med mulighed for 2 opredninger på sovesofa. Alle lejligheder indeholder tekøkken med minikøleskab og det mest nødvendige køkkenudstyr, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), telefon, TV og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

3 værelses lejlighed

18 pænt indrettede tre-værelses lejligheder, bestående af to soveværelser og et opholdsrum med tekøkken, med mulighed for 2 opredninger på sovesofa. Alle lejligheder indeholder tekøkken med minikøleskab og det mest nødvendige køkkenudstyr, aircondition (mod betaling), sikkerhedsboks (mod betaling), telefon, TV og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

Mad & Drikke
Måltider ikke inkl.
Ekstra ydelser

Leje af aircondition:                   Ca. 5 Euro pr. dag som betales direkte til hotellet.

Leje af sikkerhedsboks:            Ca. 2 Euro pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Vær opmærksom på, at priserne er vejledende, og kan ændres uden at Mixx Travel informeres.

Ark Suite Apart Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Noget gik galt! Check venligst adressen.

E-mail kunne ikke sendes