Antique Roman Palace Hotel Tyrkiet Antalya-området Alanya
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Antique Roman Palace Hotel

Tyrkiet / Antalya-området
Oba, Atatürk Cd. No:31, 07460 Alanya/Antalya
Vis på kort

Antique Roman Palace Hotel

Søg pris og ledighed
Info
Pool - Bar - Restaurant - Strand 20 m - Internet 
Velegnede til gæster i kørestol - Antalya lufthavn 120 km 
Hotellet
Gæsterne kan vælge imellem 113 værelser fordelt på en 4-etagers hovedbygning og en 6-etagers sidebygning. Receptionen i lobbyen er bemandet døgnet rundt. Til faciliteterne hører en safeboks og mulighed for at veksle valuta. Via WLAN-netværket kan gæsterne gå på internettet. På stedet er der elevator og faciliteter velegnede til gæster i kørestol. I en souvenirbutik og en række andre butikker kan der shoppes og oses. Til stedets udendørsarealer hører en dejlig have og en legeplads. Som del af overnatningsstedets yderligere faciliteter er der også en fjernsynsstue og et bibliotek. Af serviceydelser tilbydes også lægevagt, roomservice, vasketøjsservice, en frisør og en hotellæge.
Placering
Gæsterne finder dette hotel kun 20 m fra sand- og grusstranden, i et levende område, lige i Alanyas centrum. Herfra har gæsterne rig mulighed for at dyrke deres fritidsinteresser eller tage på opdagelse i området. I omgivelserne findes der barer, pubber og restauranter samt diverse indkøbsmuligheder. Til lufthavnen Antalya (AYT) er der omkring 120 km.
Værelserne
Gæsterne vil finde et behageligt indeklima på værelserne i kraft af et klimaanlæg og varme med individuel regulering. Fra altanen eller terrassen vil gæsterne kunne nyde havudsigten. Der tilbydes værelser med gulvtæppe samt dobbeltseng eller kingsize-seng. Om ønsket stilles der tilmed babysenge og ekstrasenge til rådighed. Herudover står der en safeboks og en minibar til rådighed. Et minikøleskab hører ligeledes til standardindretningen. Endvidere giver telefon, fjernsyn med satellit-/kabel-tv og WiFi (uden gebyr) uovertruffen feriekomfort. På badeværelset, som er udstyret med brusebad og badekar, er der ligeledes en hårtørrer.
Mad & Drikke
Der er forskellige gastronomiske faciliteter, såsom en spisesal og en bar. Der venter gæsterne diverse specialiteter i stedets klimatiserede ikkerygerrestaurant. Med hensyn til forplejning kan der foretages reservationer med alt inklusive. En kontinental morgenbuffet vil få gæsterne hurtigt ud af sengen. Til frokost og aftensmad kan de betjene sig selv ved buffeten. Hotellet stiller også snacks til rådighed. Alkoholholdige og alkoholfri drikkevarer er for gæsterne inklusive.
Sport og aktiviteter
Mens de voksne svømmer et par baner i den udendørs swimmingpool, kan de små more sig i børnebassinet. Herudover vil noget forfriskende at drikke fra snackbaren ved swimmingpoolen og vandrutsjebanen bringe enhver badeglad gæst i godt humør. En solterrasse, liggestole og parasoller er til rådighed. Gæster der har lyst til at bevæge sig, tilbydes boccia og beachvolley. Hotellets gæster kan more sig med forskellige vandsportsgrene, fx aqua-fitness og mod betaling også mulighed for at stå på vandski, jetski, motorbåde og bananbåde. Stedet tilbyder også sportsentusiaster masser af indendørs faciliteter: et fitnessstudie, bordtennis, dart, gymnastik og aerobic. Ydermere rummer overnatningsstedet et wellnessområde med en række faciliteter, herunder et spa-bad, et hamam og et solarium, ligesom der mod betaling tilbydes en sauna og massagebehandlinger. Et animeringsprogram, en miniklub og livemusik sørger for uovertruffen underholdning. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702341
Payment Type
Følgende kreditkort accepteres: Visa og MasterCard.

Antique Roman Palace Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes