Museum Hotel - Antique Roman Palace Tyrkiet Antalya-området Alanya
 • Min Rejse
 • En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
  Navn
  Tlf:
  E-mail
  Dato
  Hvornår vil du ringes op?
  Ring mig op!
 • 89886882
Se flere billeder
Museum Hotel - Antique Roman Palace
Oba, Atatürk Cd. No:31, 07460 Alanya/Antalya Kort
Hotellet

Antique Roman Palace ligger i Oba området, ca. 3 km øst for Alanya centrum. Hotellet er et godt valg for alle, der gerne vil bo tæt på stranden, og tæt på Obas hyggelige byliv. Ved indretningen af hotellet er der taget udgangspunkt i den gamle græske, romerske og osmanniske historie, og dette gennemgående tema ses overalt på hotellet. Hotellet består af en hovedbygning og en tilstødende annesbygning.

 

Ud over den private strand, som nås ved at krydse hovedvejen, byder hotellet også på et mindre pool område med solterrasse, pool med vandrutsjebane og en børnepool. I SPA centret finder du et tyrkisk bad samt sauna og mulighed for massage (alle behandlinger mod betaling) og et fitness rum. Imens de voksne forkæler sig selv, kan børnene hygge sig i miniklubben som er åben et par timer hver formiddag og eftermiddag (4-12 år - her tales ikke skandinavisk). Hotellets animation team arrangerer sjove aktiviteter og underholdning for hele familien et par gange ugentligt i højsæsonen.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen er både langsom og ustabil, og at det ikke er muligt at streame film etc. 

Værelserne

Standardværelse

Pænt indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for en opredning. Alle værelser indeholder en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, TV, telefon, aircondition, minikøleskab, sikkerhedsboks og balkon. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer.

 

Økonomiværelse

Pænt indrettede værelser til 2 personer. Alle værelser indeholder en dobbeltseng, TV, telefon, aircondition, minikøleskab og sikkerhedsboks. Badeværelse med brusekabine, toilet og hårtørrer. 

Mad & Drikke

Ultra All Inclusive

 

Måltider og snacks

 

Morgenmad

07:30 – 10:00

Sen Morgenmad

10:00 – 11:00

Frokost

12:30 – 14:00

Snacks

14:30 – 18:30

Kaffe, te og kage

17:00 – 19:00

Middag

19:00 – 21:00

Midnatssnacks

23:00 – 24:00

 

 

Barer

 

Agora Bar

24 timer

Beach Bar*

09:00 – 19:00

*Ingen servering af alkohol

 

Al importeret alkohol, friskpresset frugtjuice, drikkevarer på flaske og nogle faciliteter, herunder bl.a. billard og vandsportsaktiviteter på stranden er ikke inkl. i Ultra All Inclusive konceptet.

Høj musik fra hotellets underholdning, samt trafikstøj kan forekomme.

 

Strandhåndklæder kan lejes mod depositum.

 

Ingen udskænkning af alkohol for personer under 18 år.

 

Pools, vandrutsjebane, udendørs restaurant og bar og andre faciliteter kan være lukket i lavsæsonen. Åbningstiderne kan ændres, uden at Mixx Travel informeres herom.

Vis mere Vis mindre
Info
Pool - Bar - Restaurant - Strand 20 m - Internet - Oba 300 m - Alanya centrum 3 km - Antalya lufthavn 123 km 
Bestil drømmeferien her
Kun hotel
Fly + Hotel
fra
Rejsemål
Afrejsedato
Dage
Antal personer
2
Voksne
Børn
0-12 År
1.Barns alder
2.Barns alder
3.Barns alder
OK
Tilføj værelser