OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Nyhedsmail
Nyhedsmail
Få rejsetips og gode tilbud!
Vælg land :
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Anjeliq Downtown Hotel

Søg pris og ledighed
Hotellet

Anjeliq Downtown Hotel har i løbet af vinteren 2018/2019 gennemgået en omfattende renovering, og når dørene slås op i foråret 2019, vil hotellet fremstå som helt nyt. Hotellet ligger centralt i Alanya, kun 50 m fra Kleopatra Stranden og er ideelt for alle, som vil bo i smagfulde omgivelser og tæt på både by og strand.

 

Man kan roligt sige, at arkitekten har haft frei hænder til at sætte sig eget præg på indretningen. Overalt finder du små finurlige detaljer, og ikke to værelser er indrettet ens. Her bruges cykler som vægudsmykning, og to store giraf-figurer overvåger restauranten og det åbne køkken, hvor kokkens arbejde kan følges.

 

Til hotellet hører et lille pool område med en lille pool og få solsenge. Hotellet har også sit eget wellness center med hamam, sauna og mulighed for massage (alle behandlinger mod betaling).

Vær opmærksom på, at de fleste værelser vender ud mod hovedvejen, og at trafikstøj derfor vil forekomme – også om natten.

 

Trådløst internet er tilgængeligt på hele hotellet mod betaling. Vær dog opmærksom på, at forbindelsen som regel er både ustabil langsom, og at det ikke er muligt at streame film etc.

 

Sikkerhedsboks kan lejes i receptionen.

Værelserne

Standardværelse

Moderne indrettede værelser til 2 personer. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, minikøleskab, el-kedel, telefon, aircondition og balkon. Badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

 

Stort standardværelse

Moderne indrettede værelser til 2 personer, med mulighed for én opredning. Alle værelser er indrettet med en dobbeltseng eller to enkeltsenge, TV, minikøleskab, el-kedel, telefon, aircondition og balkon. Badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

 

Familieværelse

Moderne indrettede værelser til 4 personer, med mulighed for én opredning. Alle værelser består af 2 soveværelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge i hvert. Derudover indeholder værelset TV, minikøleskab, el-kedel, telefon, aircondition og balkon. Badeværelse med toilet, bruser og hårtørrer.

Anjeliq Downtown Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes