Amara Club Marin Hotel Tyrkiet Antalya-området Kemer
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes

Mixx Travels nyhedsbrev
Mixx Travels nyhedsbrev
Få rejsetips og gode tilbud!
En dygtig medarbejder ringer til dig 📞
Navn
Tlf:
E-mail
Hvornår vil du ringes op?
Ring
89886882
Kort

Amara Club Marin Hotel

Søg pris og ledighed
Info

Pool - Børnepool - Restaurant - Bar

Gratis Internet - Strand 0 m. 

Hotellet
Dette strandhotel blev moderniseret 2018. Det flersprogede personale ved receptionen i lobbyen står til rådighed ved check-in og check-out. Der tilbydes WLAN uden gebyr. Filmentusiaster skal blot sætte sig til rette i biografen og lade filmen begynde. Der er en række butikker på stedet som egner sig perfekt til slentre- og oseture. Der er tillige mulighed for udendørs afslapning og fred og ro i haven. Serviceudbuddet omfatter også børnepasning, biludlejning, lægevagt, vasketøjsservice og en frisør. I dagens avis kan gæsterne læse om verdens gang. I mødelokalet tilbydes der en faxmaskine og en kopimaskine.
Placering
Dette hotel er ideelt for strandferiegæster og familier med en beliggenhed i Beldibi, direkte ved havet. Til lufthavnen Antalya (AYT) er der omkring 40 km.
Værelserne
Gæsterne vil finde et behageligt indeklima på værelserne i kraft af et klimaanlæg. Der hører en altan til visse værelsers standardindretning. En safeboks og, mod et ekstragebyr, en minibar står også til rådighed. Mulighed for at lave te/kaffe hører ligeledes til standardindretningen. Endvidere giver telefon, fladskærmsfjernsyn med satellit-tv og WiFi (uden gebyr) uovertruffen feriekomfort. Gæsterne vil finde et par hjemmesko i boligen. På badeværelset, som er udstyret med brusebad, er der ligeledes en hårtørrer og badekåber til rådighed for gæsterne. Til forældre med børn tilbydes der familieværelser.
Mad & Drikke
Der er forskellige gastronomiske faciliteter, såsom en bar og en lobbybar. Der venter gæsterne lækre specialiteter i de 5 ikkerygerrestauranter med klimaanlæg. Forfriskende drinks fra strandbaren sørger for en skøn stemning. Der kan foretages reservationer med specialtilbud for gæster med alt inklusive. Stedets en morgenmad for gæster der står tidligt og sent op, frokost og aftensmad giver gæsterne et fristende og afvekslende udvalg. Overnatningsstedet tilbyder diætretter til gæster med særlige gastronomiske ønsker. Hotellet stiller også snacks til rådighed. Stedet tilbyder et sortiment af alkoholholdige og alkoholfri drikkevarer.
Sport og aktiviteter
Mens de voksne svømmer et par baner i den udendørs swimmingpool, kan de små more sig i børnebassinet. Herudover vil noget forfriskende at drikke fra baren ved swimmingpoolen og vandrutsjebanen bringe enhver badeglad gæst i godt humør. På solterrassen står liggestole og frister til et hvil i parasollernes skygge. Afveksling tilbydes i form af forskellige sportsaktiviteter på stedet, såsom boccia, beachvolley, minigolf og bueskydning og mod betaling tennis. Overnatningsstedet tilbyder forskellige vandsportsgrene, herunder vandgymnastik og mod ekstra betaling også snorkling og dykning. Hotellet tilbyder et bredt udvalg af sportsfaciliteter indendørs, herunder et fitnessstudie, bordtennis, badminton, dart, yoga, gymnastik og aerobic samt mod betaling også billard. Ydermere rummer stedet et wellnessområde med en række faciliteter, herunder en sauna og et hamam, ligesom der mod betaling tilbydes et spa-bad, en skønhedssalon og massagebehandlinger. Til stedets yderligere fritidstilbud hører en miniklub, livemusik og et diskotek. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 702341

Amara Club Marin Hotel Billeder og video

Fra-pris
Gå til billigste afrejsedato
MailingTitle

MailingContent

MailingName
MailingSurName
Mail
OK

Email sendt

Du glemte noget...

E-mail kunne ikke sendes